1. Over ons
  2. Meer duurzaamheid dan je denkt

Van Nederlandse bodem

Onze klanten kunnen elke dag kiezen voor de kwaliteit van verse Nederlandse producten.

Maak kennis met onze telers

Beter voor het klimaat

Elke dag werken we aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen van onze winkels, distributiecentra, transport en in onze keten.

Verder lezen

Weg met voedselverspilling

Om zo min mogelijk eten te verspillen en zo veel mogelijk mensen helpen hebben wij een samenwerking met de Voedselbank en Too Good To go.

Meer informatie
Impact maken bij ALDI

SAMEN MAKEN WE IMPACT

Iedere dag maken onze collega's samen met onze toeleveranciers stappen in het verduurzamen van ALDI. Stappen naar een beter milieu, maar ook naar een betere toekomst voor de maatschappij. Op verschillende thema's spannen wij ons vandaag in om impact te maken op een betere wereld van morgen.

ONZE VERANT-WOORDELIJKHEID

Corporate responsibility gaat verder dan zorgen voor onze planeet. Het gaat om zorgen voor de mens. En ook al zijn de prijzen laag, wij doen geen concessies wanneer het gaat om het beschermen van mensenrechten. Wij zetten ons in om de (in)directe negatieve gevolgen voor mensenrechten te identificeren en te elimineren.

KIEZEN VOOR GEZOND

Geld besparen en toch een gezonde maaltijd? Natuurlijk wel! Als discounter doet ALDI geen concessies op het ondersteunen bij een gezonde levensstijl voor onze klanten. Om de keuze voor gezond in onze winkels makkelijker te maken, breiden we ons gezonde assortiment verder uit én vind je onze AGF-producten steeds vaker direct vooraan.

DUURZAAMHEID

Bij ALDI zetten we ons in om verantwoorde en gezonde voeding voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de verschillende duurzaamheidskeurmerken op producten. Daarnaast gaan wij duurzaam om met onze grondstoffen. Daarom werken wij hard aan het terugdringen van voedselverspilling, het verduurzamen van de verpakkingen en het hergebruiken van reststromen.

BOUW JIJ MEE AAN EEN DUURZAMERE TOEKOMST?

JIJ MAAKT MEER IMPACT DAN JE DENKT

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch