ALDI App op een Smartphone in een ALDI winkel – ALDI App
  1. Startpagina
  2. ALDI App

De nieuwe ALDI App

Mis geen aanbieding meer en doe je boodschappen nog sneller en eenvoudiger met onze ALDI app. Kom alles te weten over onze aanbiedingen en stel een herinnering in zodat je geen aanbieding meer mist. Maak en bewerk samen met familie en vrienden het digitale boodschappenlijstje zodat je tijdens het boodschappen doen niets meer vergeet.

Beschikbaar voor uw iPhone, iPad, Android-smartphone,en Android-tablet

Je kunt gratis de Android-versie van onze app downloaden in de Google Play Store en gratis de iOS-versie downloaden in de Apple App Store. Download de app hieronder rechtstreeks in de desbetreffende App Store.

De voordelen op een rijtje

 ALDI App auf einem Smartphone und Tablet – ALDI App von ALDI Nord

Aanbiedingen

Kom in de app te weten wanneer toekomstige aanbiedingen beschikbaar zijn en ontvang een herinnering zodra de gewenste aanbieding in de winkel beschikbaar is. Zoek je een specifiek product maar staat deze niet tussen onze aanbiedingen? Ontvang dan automatisch een notificatie wanneer dit product wel als aanbieding beschikbaar is.

ALDI App auf einem Smartphone und Tablet – ALDI App von ALDI Nord

Boodschappenlijstje

Maak één of meerdere boodschappenlijstjes aan en bewerk het boodschappenlijstje samen met familie en vrienden. Je kunt het boodschappenlijstje delen en deze samen online bewerken en zodoende heb je altijd op je smartphone of tablet het meeste actuele boodschappenlijstje bij je. Deze service werkt op zowel Android als iOS apparaten. Met ons boodschappenlijstje behoud je altijd het overzicht over je boodschappen bij ALDI.

ALDI App auf einem Smartphone und Tablet – ALDI App von ALDI Nord

Winkelzoeker

Vind de dichtstbijzijnde ALDI winkel en navigeer er met je smartphone direct naar toe. Selecteer jouw favoriete winkel, zo ontvang je regionale informatie en ben je altijd op de hoogte over de meest actuele openingstijden.

De vernieuwde ALDI app is te downloaden op de meeste Android- en iOS-apparaten. Rechtstreeks vanuit de App Store van iPhone of Google Play Store op Android-apparaten. Maak vandaag nog een boodschappenlijstje, scroll door de vele recepten of bekijk het assortiment in de app en bezoek een ALDI filiaal in de buurt.

Maak een boodschappenlijstje en vergeet geen producten

Bij ALDI is het mogelijk om een boodschappenlijst aan te maken in de app. Scroll thuis alvast door het uitgebreide assortiment en selecteer de gewenste artikelen. Zo is het in de winkel straks enkel een kwestie van de juiste artikelen uit de schappen pakken. Bespaar op deze manier een hoop tijd en vergeet geen ingrediënten meer. Zoek naar de dichtstbijzijnde ALDI winkel met de winkelzoeker of bekijk direct welke artikelen in de aanbieding zijn in de app. Super handig!

De vele voordelen van de ALDI app

De boodschappen app van ALDI biedt veel voordelen. ALDI vindt het niet alleen belangrijk dat het eenvoudig is te navigeren tussen onze producten of om een boodschappenlijst aan te maken. Ook de privacy van klanten staat hoog in het vaandel. De Consumentenbond beoordeelde onze boodschappen app in december 2020 met de hoogste score bescherming online-klantgegevens. Gebruik daarom met een gerust hart alle mogelijkheden in de boodschappen app. Kijk bijvoorbeeld welke producten deze week in de aanbieding zijn. Ook de aanbiedingen van volgende week zijn al te zien. Plan boodschappen alvast ruim van tevoren in en maak meerdere boodschappenlijstjes aan. Geniet daarmee van nog lagere prijzen bij ALDI dan normaal. ALDI maakt het haar klanten graag makkelijk met de ALDI supermarkt app. 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch