Belangrijke berichten en veiligheidswaarschuwingen | Veilig boodschappen doen in coronatijd
Compliance van ALDI
  1. Compliance

Onze kernwaarden

„Eenvoud. Verantwoord. Betrouwbaar.“ Dat zijn onze kernwaarden, waar we in ons dagelijks werk altijd naar streven. Het is de basis van ons ondernemingsmodel „Natuurlijk ALDI“ en ons begrip van Compliance.

Wij verwachten van onze medewerkers en zakelijke partners dat zij zich verantwoordelijk en betrouwbaar gedragen. Bindende voorschriften, richtlijnen en contracten moeten worden nageleefd. Dit is ook verankerd in onze Compliance-doelstellingen.

Ons begrip van compliance

Met de term Compliance bedoelen we alle maatregelen die ervoor moeten zorgen dat de ondernemingen van ALDI Nord en hun werknemers zich houden aan bindende voorschriften, richtlijnen en contractenOns Compliance Management Systeem

Het Compliance Management Systeem van ALDI Nord ("CMS") is opgesteld om alle medewerkers te helpen onze kernwaarden te allen tijde na te leven. Het belangrijkste doel is het veiligstellen en bevorderen van het succes van de ondernemingsgroep ALDI Nord en het voorkomen van schade. Het CMS dient daarmee ter bescherming van onze ondernemingsgroep en onze medewerkers.

Compliance Management System

Compliance gaat ons allemaal aan

Potentiële compliance-overtredingen moeten vroegtijdig worden herkend en afgehandeld, zodat eventueel wangedrag zo snel mogelijk kan worden beëindigd. Wij zijn onze medewerkers, klanten, zakelijke partners en overige partijen dan ook dankbaar als zij ons op de hoogte stellen van mogelijke overtredingen van de regels.

Compliance doelstelling

„Eenvoud. Verantwoord. Betrouwbaar.“ We baseren ons handelen op deze drie kernwaarden van ons ondernemingsmodel. Zij vormen de basis voor ons succes en onderscheiden ons in de omgang met zowel onze medewerkers als onze zakelijke partners. We hebben ons aanzien en onze goede reputatie verdiend door deze kernwaarden in acht te nemen.

Wij verwachten dat onze kernwaarden worden nageleefd

Wij verwachten van onze medewerkers en zakelijke partners dat zij zich verantwoordelijk en betrouwbaar gedragen. Bindende voorschriften, richtlijnen en contracten moeten in acht worden genomen.

Het Compliance Management System stelt ons gezamenlijke succes zeker

Het Compliance Management Systeem van de ondernemingsgroep ALDI Nord ("CMS") is ontworpen om alle verantwoordelijke medewerkers te helpen om te allen tijde aan onze gemeenschappelijke verwachtingen te voldoen. De belangrijkste doelstelling van het CMS is het veiligstellen en bevorderen van het succes van ALDI Nord en het voorkomen van schade. We weten immers allemaal dat de gevolgen van een schending van traditionele commerciële waarden, fatsoen, recht en orde relevant kunnen zijn voor de reputatie en het economische succes van een onderneming, maar ook persoonlijk voor de handelende medewerkers. Het CMS dient daarmee ter bescherming van onze ondernemingsgroep en onze medewerkers.

Wij allemaal zijn ALDI

We kunnen onze compliance-doelstellingen alleen bereiken als we ons allemaal inzetten voor onze kernwaarden en ons gedrag daar steeds op afstemmen. Alle medewerkers worden dan ook opgeroepen deze waarden en de voor hen geldende compliance-regelgeving na te leven.

 
 
Frau auf einem Schreibtisch sitzend mit einem Tablet in der Hand – Tools von ALDI Nord

Contact

Contact met ALDI Nederland: via het contactformulier kunt u ons altijd informatie en vragen toesturen.

Meer informatie
compliance pdf

Compliance doelstelling

Meer informatie

Contact

Aldi Holding B.V.

Afdeling Compliance

Postbus: 147

4100 AC Culemborg

Email: compliance@aldi.nl

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.