1. Werken in het distributiecentrum

Werken in het distributiecentrum

Werken in het distributiecentrum

ESSENTIELE FUNCTIE IN HET BESCHIKBAAR MAKEN VAN LEVENSMIDDELEN

Bevoorrading van circa 500 winkels in Nederland

Om ervoor te zorgen dat wij elke dag de beste producten tegen een lage prijs aan kunnen bieden en al onze winkels kunnen bevoorraden met veel verse producten, hebben we overal in het land distributiecentra. Deze acht distributiecentra bevinden zich in Culemborg, Drachten, Groenlo, Ommen, Roermond, Roosendaal en Zoetermeer.  Zo hebben wij een perfecte landelijke dekking.

Werken in het distributiecentrum

Magazijnmedewerkers

In ons distributiecentrum wordt achter de schermen hard gewerkt om het schap in de winkel goed gevuld te houden. Onze teams zijn breed inzetbaar en goed op elkaar afgestemd. We steunen elkaar en gaan pas naar huis als iedereen klaar is. Als collega’s sta je voor elkaar klaar en help je waar nodig.

Vacatures
Werken op de vrachtwagen

Chauffeurs

De link tussen het distributiecentrum en de winkel. Jij bent een onmisbare schakel in de keten, die ervoor zorgt dat levensmiddelen de klant bereiken. Maak jij elke dag het verschil, door ervoor te zorgen dat dit veilig, tijdig en zorgvuldig gebeurt?

Meer weten?

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch