Werken in het distributiecentrum
  1. Distributiecentrum
Magazijnmedewerker ALDI Ado

WERKEN IN HET DISTRIBUTIECENTRUM

Onze distributiecentra in Culemborg, Deventer, Groningen, Roermond, Roosendaal en Zoetermeer staan in het midden van de operatie. Jaarlijks zorgen onze magazijnmedewerkers en chauffeurs voor de transport van miljoenen pallets, zodat ALDI winkels altijd voorzien zijn van voldoende en verse producten. Van magazijnmedewerker goederen ontvangst tot order picker en chauffeur CE, alle medewerkers in de keten zijn essentieel voor een soepel lopend proces.

Magazijnmedewerker Marga

MAGAZIJNMEDEWERKER

Samen met je collega’s ben jij als magazijnmedewerker aan het knallen om ervoor te zorgen dat alles in het distributiecentrum op rolletjes loopt. Van goederen ontvangst tot het verzamelen van producten, iedere order picker heeft een eigen rol in het bevoorraden van de winkels. In het magazijn word je ingezet binnen verschillende afdelingen. Lekker afwisselend. Zo is geen één dag hetzelfde!

Vrachtwagenchauffeur Agnes

VRACHTWAGENCHAUFFEUR

Als vrachtwagenchauffeur bij ALDI rijd je in de nieuwste vrachtwagens voorzien van alle moderne veiligheidsmaatregelen. En aangezien je regelmatig in dezelfde vrachtauto rijdt, voel jij je niet alleen thuis op de weg, maar ook op je nieuwe werkplek. Met de elektrische pompwagen in de bak ben jij klaar om de filialen te bevoorraden. 

VRACHTWAGENRIJBEWIJS HALEN BIJ ALDI

Zijn mooie vrachtwagens jouw passie? Dan is dit het moment om jouw eigen vrachtwagenrijbewijs te halen met ALDI. Volledig door ons betaald. Zo behaal je niet alleen je CE rijbewijs, maar ook een baan in één van onze distributiecentra als chauffeur.

GOED VERDIENEN

We begrijpen dat naast een leuk team, flexibele werktijden en stabiliteit, salaris een belangrijke factor is. Jouw salaris als order picker of chauffeur is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Vul de salariscalculator in om te zien wat jij gaat verdienen met jouw baan bij ALDI.

Doorgroeien bij ALDI

DOORGROEIEN IN DE LOGISTIEK

Werken in het distributiecentrum bij ALDI is een (bij)baan vol kansen. Via onze gecertificeerde bbl-opleiding Logistiek kun jij gratis je landelijk erkende mbo-diploma halen terwijl je bij ons werkt als logistiek medewerker. En ook daarna blijf jij jezelf continu ontwikkelen in het distributiecentrum van ALDI.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch