1. Startpagina
  2. Informatie
  3. Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Klant betaalt met smartphone – contactloos betalen bij ALDI

Eenvoudig en snel betalen

Bij ALDI kunt snel en eenvoudig betalen. Wij accepteren naast contant geld, PIN (maestro), Mastercard, Visa en V-Pay. In uw ALDI winkel kunt u ook contactloos betalen, voor zover uw bankpas of smartphone dit ondersteunt.

Betalingsmogelijkheden bij ALDI

Contactloos betalen

U kunt in alle winkels van ALDI contactloos betalen met bankpassen die NFC (Near Field Communication) technologie ondersteunen. Vaak is dit te zien aan de voorkant van uw bankpas. Mocht uw bankpas contactloos betalen ondersteunen, dan is het bijbehorende icoontje hierop zichtbaar. U kunt ook contactloos betalen met een smartphone, uw Android telefoon moet deze technologie wel ondersteunen en u dient ook de ‘wallet’ app geïnstalleerd en in gebruik te hebben.

Contactloos betalen bij ALDI

Contactloos betalen in ALDI winkels is snel en eenvoudig. U hoeft alleen maar uw NFC bankpas of Android smartphone op het pinautomaat te leggen. In enkele seconden is de betaling vervolgens afgerond. Bij een bedrag boven de € 25 dient u nog wel uw pincode in te voeren.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"