1. Startpagina
  2. Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Klant betaalt met smartphone – contactloos betalen bij ALDI

Eenvoudig en snel betalen

Bij ALDI kunt u snel en eenvoudig betalen. Wij accepteren naast contant geld, PIN (maestro), Mastercard, Visa, V-Pay en American Express. In uw ALDI winkel kunt u ook contactloos betalen met uw bankpas, met een Android smartphone of via Apple Pay. Uw bankpas, bank of smartphone moeten dit echter wel ondersteunen.

Betalingsmogelijkheden bij ALDI

Contactloos betalen

U kunt in alle winkels van ALDI contactloos betalen met bankpassen die NFC (Near Field Communication) technologie ondersteunen. Vaak is dit te zien aan de voorkant van uw bankpas. Mocht uw bankpas contactloos betalen ondersteunen, dan is het bijbehorende icoontje hierop zichtbaar. U kunt ook contactloos betalen met een smartphone, dit kan via Apple Pay of als u een Android telefoon heeft. Uw Android of Apple smartphone moet deze technologie wel ondersteunen en u dient in het geval van Apple smartphones de 'wallet' app geïnstalleerd en in gebruik te hebben. In het geval van Android smartphones dient u de betaalapp van de bank te gebruiken en dient mobiel betalen te zijn geactiveerd.

Contactloos betalen bij ALDI

Contactloos betalen in ALDI winkels is snel en eenvoudig. U hoeft alleen maar uw NFC bankpas of smartphone met ondersteuning voor draadloos betalen op het pinautomaat te leggen. In het geval van Apple pay dient u de betaling nog te verifiëren met Face ID of Touch ID. In enkele seconden is de betaling vervolgens afgerond. Bij een bedrag boven de € 25 dient u nog wel uw pincode in te voeren.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch