1. Over ons
Werken bij ALDI. Meer dan je denkt

WERKEN BIJ ALDI, MEER DAN JE DENKT

Werken bij ALDI is werken bij de uitvinder van de discount. Die inmiddels 50 jaar in Nederland de boodschappen betaalbaar en zo makkelijk mogelijk maakt voor alle mensen. Zonder opsmuk. Gewoon door eenvoud en kwaliteit te combineren. Door hard werken. Door slim te investeren en de missie altijd door de bril van de klant te kijken: Minder betalen en toch meer krijgen. Dat klinkt simpel, het is tegelijkertijd ook complex. Daar komt kennis en kunde bij kijken en daar heb je betrokken en bevlogen medewerkers voor nodig.

Werken bij ALDI? Natuurlijk wel.

WERKEN BIJ ALDI? NATUURLIJK WEL.

Onze markt kent meerdere soortgelijke werkgevers waarbij wij als ALDI niet direct top of mind zijn in de talentenmarkt, niet hip, niet de eerste aan wie je denkt. Deze vooroordelen moeten we als voordeel laten werken. Wij zijn de underdog. Dat biedt kansen. Wij zitten in transitie en we veranderen nu sneller dan ooit. Er is zoveel meer mogelijk en er is zoveel meer dan je denkt.

We zijn altijd dichtbij, want onze distributiecentra, winkels en kantoren zitten overal. We zijn gecertificeerd Top Employer. We testen de nieuwste technologieën en worden steeds duurzamer. En we willen nóg verder gaan.

Powered by people.

POWERED BY PEOPLE

Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. In onze communicatie zie je onze eigen medewerkers. Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

Bij ALDI passen mensen die van aanpakken weten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, er is ruimte voor ontwikkeling. Omdat het kan. En toch zoeken we nieuwe collega’s. Omdat we samen bouwen aan de toekomst van discount. Hier wil je onderdeel van zijn. Want het kan ook richting geven aan jouw eigen toekomst.

Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken. Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch