Werken op kantoor bij ALDI
  1. Kantoor

VOORDELEN VAN WERKEN OP KANTOOR

Jezelf ontwikkelen

Samenwerken

Werkfruit

ALDI Kantoor Sharida

ONTMOET ONZE COLLEGA'S WOUTER, SHARIDA EN SID

Betrokken en bevlogen collega's, die vind je bij ALDI overal: in de winkel en het distributiecentrum, maar zij werken ook bij ons op kantoor. Zij laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Op het hoofdkantoor en onze regiokantoren, werkt iedereen aan hetzelfde doel: samen weer #1 in discount. Ook Sharida, Sid en Wouter houden zich hier dagelijks mee bezig door (nieuwe) processen op te zetten en te optimaliseren. 

ALDI Kantoor Sid

STAGES

Nog niet klaar met je studie, maar wél benieuwd hoe het er bij een internationale supermarkt keten achter de schermen aan toe gaat? Een stage bij ALDI is het perfecte begin van je carrière. Op verschillende afdelingen kun je een (meeloop) stage combineren met jouw studieopdracht.

ALDI Kantoor  Wouter

ONZE REGIONALE KANTOREN

Onze regiokantoren zijn verspreid over het hele land. We hebben kantoren in Culemborg, Deventer, Groningen, Roermond, Roosendaal en Zoetermeer. Met één van onze banen op de regiokantoren ben jij de dagelijkse schakel tussen de winkels, het distributiecentrum van jouw ALDI regiokantoor en het hoofdkantoor.

ALDI NEXT Jongerenorganisatie

ALDI NEXT

ALDI NEXT is de jongerenorganisatie vóór en dóór de young professionals van ALDI tot en met 35 jaar. Jaarlijks organiseren zij verschillende events met de pijlers inspire, connect, develop & fun. Zo bouw jij naast een carrière, ook een netwerk op voor nu én voor in de toekomst.

BOUW JIJ AAN JE CARRIÈRE BIJ ALDI? 

ER ZIJN MEER MOGELIJKHEDEN DAN JE DENKT

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch