Winkel
  1. Winkel
Winkel Verkoopmedewerker

WERKEN IN DE WINKEL

Met een (bij)baan in één van onze winkels sta jij dagelijks in contact met de klant. Door samen te zorgen voor een goed lopende winkel met gevulde schappen draag jij bij aan ons doel: samen weer nummer 1 in discount. Van vulploegmedewerker tot filiaalmanager, samen zetten jullie de beste winkel neer en bouwen jullie meer dan je denkt.

Vulploegmedewerker  ALDI Marielle

VULPLOEGMEDEWERKER

Werken in de winkel als vulploegmedewerker betekent, werken aan goedgevulde schappen. Waar je vrienden een pad vullen, vul jij de hele winkel. Jij vult namelijk niet één voor één, maar doos voor doos. Zo zie je pas echt snel het resultaat van jouw werk! Op zoek naar je eerste bijbaan in de winkel als vakkenvuller waarbij je klanten kan helpen? Dan is dit de baan voor jou. 

ALDI Verkoopmedewerker Wesley

VERKOOPMEDEWERKER

Flexibele werktijden en toch een leuke en afwisselende baan? Dan is verkoopmedewerker de (bij)baan voor jou! Als verkoopmedewerker werk je in een van onze ALDI winkels en maak je het doen van boodschappen zo makkelijk mogelijk voor onze klanten. Door de schappen te vullen, in de bake-off te bakken en achter de kassa te scannen - met jouw veelzijdigheid kan je alles aan.

ALDI Assistent Filiaalleider Nikki

ASSISTENT FILIAALMANAGER

Als Assistent filiaalmanager zet je de eerste stap als leidinggevende bij ALDI. Samen met het team werk je actief aan het verbeteren van de winkel en coördineer jij de werkzaamheden van het team. Niet alleen een glimlach op het gezicht van de klant, maar ook op die van je collega's. Dat is waar jij het voor doet.

ALDI Filiaalleider Michael

FILIAALMANAGER

Bij ALDI passen mensen die van aanpakken weten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en omdat jij je eigen winkel runt, bepaal jij de uitdaging in je eigen werk – en dat van jouw team. Heb jij het in je om filiaalmanager te worden en samen met jouw team ALDI weer nummer 1 in discount te maken?

ALDI Filiaalleider Michael

DISTRICT SALES MANAGER

Als district sales manager krijg je bij ALDI veel eigen verantwoordelijkheid. Ondernemen zit in jouw bloed. En daar weet jij als geen ander mee om te gaan. Je focust niet alleen op je eigen ontwikkeling, maar ook op die van je team. Zo werk je elke dag aan het neerzetten van de beste resultaten voor de winkels in jouw district.

GOED VERDIENEN

We begrijpen dat naast een leuk team, flexibele werktijden en doorgroeimogelijkheden het belangrijk is om geld te verdienen. Jouw salaris als vulploegmedewerker, verkoopmedewerker en (Assistent) filiaalleider is afhankelijk van je functie, leeftijd, ervaring en het aantal uur dat je werkt. Vul onze salariscalculator in om te zien wat jij gaat verdienen met jouw (bij)baan bij ALDI.

DOORGROEIEN IN DE WINKEL

Werken in de winkel bij ALDI is een (bij)baan vol kansen. Naast het doorgroeien naar verschillende functies in de winkel of naar het distributiecentrum en zelfs kantoor, kun je via ons gecertificeerde bbl-opleiding Retail gratis je erkende mbo-diploma halen terwijl je bij ons werkt als verkoopmedewerker.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch