ALDI steeds duurzamer?! Natuurlijk wel bij ALDI
  1. Startpagina
  2. ALDI steeds duurzamer?! Natuurlijk wel

 

Duurzaam en gezond leven, ook dat hoeft bij ALDI niet duur te zijn. Iedere dag maken onze medewerkers samen met onze toeleveranciers weer stappen en worden we steeds een beetje duurzamer. Boeren van eigen bodem, Fairtrade eerlijke handelen, meer en meer beter levenBeter Leven producten en minder en minder plastic verpakkingen, zo komen we al een eind, en iedere dag weer verder. Zo worden we bij ALDI steeds duurzamer.

ALDI is de uitvinden van discount. We staan bekend om onze hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ook werken we dagelijks aan een betere toekomst voor de natuur en de maatschappij. We zijn er namelijk van overtuigd dat onze inspanningen van vandaag leiden tot een betere wereld van morgen. 

We zetten ons in om verantwoorde en gezonde voeding voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de verschillende duurzaamheidskeurmerken op producten. Of wat dacht je van ons kinderassortiment vol met gezonde producten? Als discounter houden wij ook van efficiëntie: duurzaam omgaan met grondstoffen. Daarom werken wij hard aan het terugdringen van voedselverspilling, het verduurzamen van de verpakkingen en het hergebruiken van reststromen.

Iedereen gezond?! Natuurlijk wel

Iedereen gezond?! Natuurlijk wel

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om verantwoorde en gezonde voeding voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Dit doen we door onze producten gezonder te maken en samen te werken met maatschappelijke partners.

Lees meer
placeholder

Verantwoorde boodschappen?! Natuurlijk wel

We gaan voor duurzamere grondstoffen en duurzamere producten, zodat jij verantwoord boodschappen kunt doen. Je herkent ze aan de duurzaamheidskeurmerken op de verpakking.

Lees meer
Van Nederlandse bodem?!

Van Nederlandse bodem?! Natuurlijk wel

Onze klanten kunnen elke dag kiezen voor de kwaliteit van verse producten uit Nederland. Met aandacht voor dier en milieu gemaakt door onze leveranciers, kwekers, telers en boeren.

Lees meer
placeholder

Weg met voedselverspilling?! Natuurlijk wel

Als discounter houden wij niet van verspillen. Samen gaan we de strijd aan tegen voedselverspilling.

Lees meer
placeholder

Duurzamer verpakken?! Natuurlijk wel

Onze verpakkingsmissie: verminderen, hergebruiken en recyclen. Zo verpakken we onze producten steeds duurzamer en gebruiken we steeds minder verpakkingsmateriaal.

Lees meer
placeholder

Beter voor het klimaat?! Natuurlijk wel

Ons klimaatdoel is helder: de uitstoot van broeikasgassen van onze winkels, distributiecentra en transport met 40% verminderen tegen eind 2021.

Lees meer

Stap voor stap duurzamer 

Een greep uit onze behaalde resultaten:

Schijf van vijf

Schijf van Vijf

Gezond eten met je kinderen was nog nooit zo leuk en makkelijk: check ons kinderassortiment vol lekkere Schijf van Vijf producten!

Lees meer
PlanetProof

PlanetProof

Onze dagverse zuivelproducten en Nederlandse groente & fruit zijn PlanetProof gecertificeerd.

Lees meer
Onverpakt vers

Onverpakt vers

Steeds meer groente & fruit is onverpakt. Door bijvoorbeeld onze bananen niet meer te verpakken besparen we meer dan 39.000 kg plastic per jaar.

Lees meer
Voedselbank

Voedselbank

• 86% van onze winkels doneert voedsel aan de Voedselbank en onze overgebleven broden worden weer gebruikt als veevoer.

Lees meer
Groene stroom

Groene stroom

100% groene stroom in onze winkels, distributiecentra en kantoren.

Lees meer
Verantwoordelijkheid - ALDI

Onze visie

Meer informatie
Jaarverslagen

Jaarverslagen

Meer informatie
Mensenrechtenbeleid van ALDI

Mensenrechten

Meer informatie

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.