Aanmelden voor de nieuwsbrief

 1. Startpagina
 2. Aanmelden voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties

Wilt u regelmatig worden geïnformeerd over onze wekelijkse acties? Meld u zich dan aan voor onze gratis nieuwsbrief! Hiervoor hebben we uw e-mailadres nodig. Dit wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt.

ALDI neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens serieus en wil misbruik van uw e-mailadres voorkomen. U ontvangt enkele minuten na aanmelding voor de nieuwsbrief een bevestigings-mail. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen. De link in deze e-mail is zeven dagen geldig. Pas na bevestiging wordt u opgenomen in de mailinglijst en ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

ALDI nieuwsbrief aanbiedingen
Ontvang met onze nieuwsbrief de beste aanbiedingen op vers brood, vlees, groente en fruit en de nieuwste non-foodaanbiedingen!
Hoge kwaliteit - Lage prijs. Natuurlijk ALDI.
Opmerkingen:
 • Velden met * zijn verplicht.
 • Wij wijzen u erop dat er gegevens over uw persoonlijke gebruiksgedrag binnen de nieuwsbrief worden verzameld en geanalyseerd. Op geaggregeerd niveau, d.w.z. op anonieme basis, worden in het bijzonder de openings- en klikaantallen in de nieuwsbrief gemeten. Wij gebruiken deze kennis voor de voortdurende optimalisatie van ons aanbod. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de verzameling en analyse van deze gegevens. Klik hiertoe in de ontvangen nieuwsbrief op de link „ [...] weer van tracking afmelden“. Het bezwaar laat de rechtmatigheid van de verwerking tot aan het moment van intrekking van de toestemming onverlet. 
 • Door u in te schrijven geeft u toestemming aan Aldi om door middel van tracking uw gebruik van de nieuwsbrief voor commerciële doeleinden in kaart te brengen.
 • Met uw aanmelding voor een of meerdere van de vermelde nieuwsbrieven gaat u ermee akkoord dat ALDI u verdere aanbiedingen in het kader van marketingactiviteiten en tevredenheidsenquêtes toestuurt.
 • U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de verdere verwerking of het verdere gebruik van uw gegevens voor de bovengenoemde promotionele aanbiedingen. Het is hiervoor voldoende als u zich via het afmeldingsformulier. voor de nieuwsbriefdienst van ALDI afmeldt.
 • We nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus! Verdere informatie over ons privacybeleid is hier te vinden.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"