Aanmelden voor de nieuwsbrief

 1. Startpagina
 2. Aanmelden voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties

Wilt u regelmatig worden geïnformeerd over onze wekelijkse acties? Meld u zich dan aan voor onze gratis nieuwsbrief! Hiervoor hebben we uw e-mailadres nodig. Dit wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt.

ALDI neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens serieus en wil misbruik van uw e-mailadres voorkomen. U ontvangt enkele minuten na aanmelding voor de nieuwsbrief een bevestigings-mail. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen. De link in deze e-mail is zeven dagen geldig. Pas na bevestiging wordt u opgenomen in de mailinglijst en ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

ALDI nieuwsbrief aanbiedingen
Ontvang met onze nieuwsbrief de beste aanbiedingen op vers brood, vlees, groente en fruit en de nieuwste non-foodaanbiedingen!
Opmerkingen:
 • Velden met * zijn verplicht.
 • Met uw aanmelding geeft u Aldi toestemming voor het verwerken van uw e-mailadres om u de nieuwsbrief en verdere aanbiedingen in het kader van marketingactiviteiten en tevredenheidsenquêtes toe te kunnen sturen. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Dit kunt u doen via het afmeldingsformulier. Het intrekken van uw toestemming laat de rechtmatigheid van de verwerking van uw e-mailadres tot aan het moment van intrekking onverlet.
 • Door u in te schrijven geeft u daarnaast toestemming aan Aldi om door middel van tracking uw gebruik van de nieuwsbrief voor commerciële doeleinden in kaart te brengen. Wij gebruiken deze kennis voor de voortdurende optimalisatie van ons aanbod. Hierbij verwerken wij bepaalde persoonsgegevens van u. U kunt uw toestemming voor het tracken te allen tijde intrekken. Klik hiertoe in de ontvangen nieuwsbrief op de link “[...] weer van tracking afmelden“. Het intrekken van uw toestemming laat de rechtmatigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens tot aan het moment van intrekking onverlet.
 • Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus! Meer informatie over bovenstaande verwerking van uw persoonsgegevens is hier te vinden.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.
Niet meer verkrijgbaar
Herinneringsdag
2 dagen van tevoren
1 dag van tevoren
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"