1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. Simpel & snel kerstdiner: 14 hoofdgerechten voor het kerstdiner in 25 minuten
Simpel & snel kerstdiner: 14 hoofdgerechten voor het kerstdiner in 25 minuten

Simpel en snel hoofdgerecht voor het kerstdiner

Simpel & snel kerstdiner: 14 hoofdgerechten voor het kerstdiner in 25 minuten

Een hoofdgerecht voor het kerstdiner kan soms heel lang duren om te maken, maar niet met deze snelle recepten. Deze 14 hoofdgerechten voor het kerstdiner maak je namelijk binnen 25 minuten, zo kan je langer aan tafel genieten zonder in te leveren op smaak en feestelijkheid. Zoek de voorgerechten en desserts er nog bij en je hebt een supersnel 3-gangen kerstdiner. 

Snelle hoofdgerechten voor het kerstdiner in 25 minuten

Snelle, feestelijke én lekkere recepten voor een hoofdgerecht voor het kerstdiner. Je vindt ze allemaal via de linkjes hieronder. De recepten zijn onderverdeeld in drie categorieën met opties voor als je graag vegetarisch, vlees of vis eet. Allemaal staan ze in 25 minuten op tafel. Genieten! 

 1. Snelle vegetarische hoofdgerechten

 2. Snelle kerst hoofdgerechten met vlees

 3. Snelle hoofdgerechten voor kerst met vis

1. Snelle vegetarische hoofdgerechten

Eet je helemaal geen vlees of wil je graag wat minderen? Met deze vegetarische hoofdgerechten voor kerst eet je geen vlees of vis, zonder dat je het mist. Zowel de Marokkaanse couscoussalade als de chili sin carne zijn zelfs veganistisch! Alle vijf de hoofdgerechten passen in een kerstmenu en zitten bomvol smaak. Doordat ze snel klaar zijn, heb je nog genoeg tijd om uitgebreid aan tafel te dineren met het gezin, familie of vrienden. Wat wil je nog meer? 

2. Snelle kerst hoofdgerechten met vlees of kip

Ben je op zoek naar een snel hoofdgerecht voor kerst met vlees of kip? Dan kun je je hart ophalen met de volgende recepten. De Angus biefstuk met gepofte tomaat en kruidensalsa zorgt ervoor dat het voelt alsof je dineert in een restaurant en met de Italiaanse kip met parmaham uit de oven heb je helemaal geen omkijken meer. Ben je geen held in de keuken? Ga dan voor de kipfilet met pesto of het speklapje met aardappelpuree. Beide snelle hoofdgerechten mislukken nooit! 

3. Snelle hoofdgerechten voor kerst met vis

Tot slot nog een aantal snelle hoofdgerechten met vis. Van een mooi stukje zalm tot romige garnalen of zelfs een Italiaanse visschotel, ze zijn allemaal een sierlijk hoofdgerecht tijdens het kerstdiner. Koop voor de courgetti de kant-en-klare pesto om tijd te besparen of maak het zelf, dat kan je dan al een paar dagen van tevoren doen. De Italiaanse visschotel met tomaat en olijven is een echte allemansvriend. 

Meer zoals dit:

Kerstsoep

3 x de lekkerste kerstsoep

Wil jij een feestelijke wintersoep op tafel zetten? Geen stress! ALDI helpt je graag aan inspiratie. Niet moeilijk, wél lekker. Zoals deze vier soepen, die je al ruim van tevoren kunt maken en in een handomdraai op tafel zet. Eet smakelijk!

Verder lezen
Kerstcocktails en warme drankjes

Kerstcocktails en een warm kerstdrankje om zelf te maken

Kerstcocktail maken? ALDI helpt je aan inspiratie. Niet moeilijk, wél lekker. Met deze 3 kerstdrankjes (ook alcoholvrij) zet je een feestje op tafel.

Verder lezen
Kerstdiner kinderen

Tips voor een gezellig kerstdiner met de kinderen

Rustig aan tafel zitten met het hele gezin kan een uitdaging zijn, maar het is echt mogelijk! Wij helpen met een paar leuke tips, zodat jij een gezellig kerstdiner hebt met alle kinderen.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch