Gourmet

Gezellig gourmetten

Bij ALDI helpen we je graag om gourmetten met de feestdagen tot een groot succes te maken. We inspireren je met onze gourmet recepten en hebben de beste en lekkerste ideeën voor je samengesteld. Kies je liever voor vis, vlees of vegetarisch gourmet: voor een lekker en voordelige gourmetplank ben je bij ALDI op de juiste plek. Benieuwd naar het feestassortiment van ALDI onze recepten? Bekijk dan hier onze folders. Hoe ga jij je gourmettafel samenstellen? Wij helpen je op weg!

Gourmetten met de feestdagen

De feestdagen breng je natuurlijk het liefst met je familie of vrienden door. Een avond gourmetten is dan ook een hele gezellige manier om samen te tafelen en is vooral leuk voor de kinderen. Daarnaast is gourmetten ideaal: je hoeft niet te koken, je hoeft weinig voor te bereiden en er is voor ieder wat wils. Als je de gourmet schotel bijvoorbeeld combineert met kant en klare gourmet mini's  bij ALDI, dan zet je zó iets lekkers en voordeligs op tafel. Maak bijvoorbeeld zelf samengestelde schotels met vlees en vis, kies voor verse groente, lekkere kazen en smeersels voor op stokbrood en ga tot slot voor lekkere sauzen. Volop keuze binnen het ALDI assortiment!

Vegetarisch gourmetten

Liever gourmetten zonder vlees en vis? Vegetarisch gourmetten biedt heel veel mogelijkheden! Met onze vegetarische recepten stel je een gevarieerd en smakelijk gourmet menu samen. Ga aan de slag met gegrilde groenten, probeer vleesvervangers, gebakken stokbrood en omdat het feest is, een gebakken eitje. Wij delen graag ons vega recept met vega balletjes met paprikasaus en maïs. Alle ingrediënten voor een fantastische gourmettafel, vind je bij ALDI.

Recepten voor gourmetten

Heb je inspiratie nodig voor een heerlijk gourmet? Wij hebben de lekkerste gourmet recepten al voor je samengesteld. Ga voor een visgerecht en kies ons Aziatisch omeletje met gamba’s of maak een heerlijke courgettegratin. Liever vlees? Bekijk dan ons mini-hamburgerbroodje en mini-pitabroodje shoarma. Vind al onze gourmet recepten hier.

Stel zelf een heerlijke gourmet samen

Met de tips van ALDI kan je zo een heerlijk gourmet samenstellen. Wanneer je voor vlees kiest, ga dan voor rundvlees, kip of varkensvlees. Laat de standaard gourmetschotels eens links liggen en stel zelf je gourmetschotel samen met de betere stukken vlees. Naast vlees is gourmetten met vis ook heerlijk! Ga bijvoorbeeld voor gamba’s met ons Aziatisch gourmetrecept, of een kant en klare garnalenring. Naast vlees en vis kun je ook volop variëren met verse groente, zoals courgette, kastanjechampignons of kerstomaatjes. Maar ook met vega hamburgers en schnitzels zet je een feestje op tafel. Zo maak je van een avondje gourmetten een heerlijk diner.

Maak je gourmet boodschappenlijst compleet

Omdat je best wat producten nodig hebt voor een heerlijke gourmettafel, is het handig om een boodschappenlijstje te maken. Denk bijvoorbeeld aan olijfolie, boter, kruidenboter, diverse kruiden en sauzen, vlees, vis of vegetarisch en verschillende groenten. Snuffel lekker rond in ons feestassortiment en laat je inspireren. We helpen je graag om je gourmet boodschappenlijstje gemakkelijk samen te stellen!

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch