Minder betalen en toch meer krijgen.

Marokkaanse couscoussalade

Marokkaanse couscoussalade

Gemakkelijk

25Min

4 Personen
250 g couscous
200 g gedroogde vijgen
75 g studentenhaver
100 g verse olijven
1 puntpaprika
4 mini paprika's
1/2 komkommer
2 trostomaten
30 g peterselie
2 teentjes knoflook
8 el extra vierge olijfolie
zwarte peper
zeezout

Stap 1

Doe de couscous in een diepe kom. Giet er kokend water over tot de couscous net onder staat. Dek af met een theedoek en laat staan tot de couscous het vocht volledig opgenomen heeft. 

Stap 2

Roer de couscous los met een vork en breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie. Pel de knoflook, snipper het fijn en roer door de couscous. 

Stap 3

Verwarm de oven voor op 200 °C.  Bak de puntpaprika en de minipaprika's in de voorverwarmde oven tot ze zacht zijn. Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in fijne stukken.


Stap 4

Haal de nootjes en de rozijnen uit de studentenhaver. Rooster de noten goudbruin in een koekenpan. Hak de gebakken noten fijn. 

Stap 5

Was de tomaten, de komkommer en de peterselie. Ontpit de tomaten en snijd in fijne blokjes. Snijd de komkommer in kleine stukjes. Hak de peterselie fijn. Snijd de olijven in ringetjes. Snijd de vijgen tot kleine stukjes. Voeg de paprikastukjes, tomatenblokjes, komkommerblokjes, stukjes vijg, rozijnen en peterselie toe aan de couscous en meng alles door elkaar.

Stap 6

Strooi er de gehakte noten en olijfringetjes bovenop. Werk af met enkele blaadjes peterselie.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.