Werken bij ALDI Nederland

 

 

 

Jouw carrière bij ALDI

Werken bij ALDI vraagt om POWER!

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien. Wij zijn uitvinders en trots op wat we samen bouwen.

Het werken bij ALDI draait om vernieuwen. Wij beloven de klant kwalitatief goede producten tegen de beste prijzen. Dit doen we door slimme oplossingen te bedenken die leiden tot digitalisatie, automatisering en optimalisatie van processen. Inhoudelijk behoorlijk interessant werk dus! Want wat betekent een 'optimale' klantervaring? Wat bied je in het kader van discount juist wel, of juist niet, aan de klant? Dit vraagstuk staat centraal in elke functie.

Verkoopmedewerker

Werken in de winkel

Een geweldige winkel neerzetten is teamwork. Samen zorgen voor schappen vol plezier en een glimlach aan de kassa? Natuurlijk wel.

Magazijnmedewerker

Werken in de logistiek

In ons distributiecentrum wordt achter de schermen hard gewerkt om het schap in de winkel goed gevuld te houden. Goed gevulde winkels beginnen bij jou? Natuurlijk wel.

Kantoormedewerker

Werken op het kantoor

Bij ALDI geloven we in eenvoud. En goed zijn in eenvoud is topsport. Bouw mee, krijg snel veel verantwoordelijkheid en leer alles over verandermanagement.

Retail Trainee

Retail Traineeship of Stage?

Afgestudeerd en klaar voor de start? Of op zoek naar een uitdagende Stage? Als Retail Trainee of Stagiair(e) geef je je loopbaan direct een boost!

'Samenwerken' een van de belangrijkste succescriteria

Bij ALDI realiseren we onszelf dat je als groep meer bereikt dan ieder persoon apart. We werken in kleine, hechte en zeer doelgerichte teams. Deze teams presteren alleen goed, als de onderlinge samenwerking soepel verloopt. Een prettige sfeer in het team is dan ook cruciaal.

 

Gemiddeld werken er 20 tot 25 medewerkers in een winkel, die er samen voor zorgen dat onze klanten met plezier boodschappen bij ALDI doen. In totaal werken er ongeveer 11.000 mensen voor ALDI Nederland. Al deze collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en samen zorgen wij voor het beste resultaat. Dit wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een professioneel opleidingstraject, een goed salaris en niet te vergeten; werken in een hecht en leuk team.

 

#trotsopaldi

Onze medewerkers werken iedere dag keihard om onze klanten de beste winkelervaring te geven. Wij maken met ALDI het verschil, door de discount supermarkt van de toekomst neer te zetten. Hier zijn wij trots op en dat laten we zien. Volg #trotsopaldi op je Socials en beleeft dagelijks wat dit betekent! 

Gaat jouw hart nu sneller kloppen en wil jij meebouwen aan onze nieuwe formule? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

 

 
 
ALDI Next

YOUNG PROFESSIONALS KIEZEN ALDI NEXT

ALDI NEXT is de jongerenorganisatie vóór en dóór young professionals tot en met 35 jaar bij ALDI. Jaarlijks organiseren we verschillende events, van informatief en professioneel tot sociaal en gezellig. Altijd volgens onze vier pijlers: INSPIRE, CONNECT, DEVELOP & FUN.

 

Wil je aan events deelnemen? Schrijf je in! Lid worden is geheel vrijblijvend en gratis, maar wel uitsluitend voor ALDI medewerkers! Als je lid bent blijf je op de hoogte van onze events, kun je je daarvoor inschrijven en weet je altijd het laatste nieuws van ALDI NEXT.

Onze onderneming

Eenvoud, Verantwoord, Betrouwbaar

ALDI bestaat in Nederland uit ALDI Business Services, ALDI Holding, ALDI Inkoop, ALDI Vastgoed en acht zelfstandige B.V.’s. Deze acht B.V.’s hebben dezelfde organisatiestructuur en bestaan uit hun eigen distributiecentrum en in totaal bedienen zij ongeveer 500 filialen.

Onze werkwijze berust op drie kernwaarden: eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Met al onze collega’s handelen wij dagelijks in het belang van onze klanten met als uitgangspunt: “Hoge Kwaliteit – Lage Prijs”.

Op deze manier schrijven wij verder aan het succesverhaal van ALDI, waaraan jouw inzet en gedrevenheid een belangrijke bijdrage zullen leveren. Hierbij kun je op ALDI als een goed werkgever rekenen.

Om je alvast kennis te laten maken met ALDI, nemen we je graag mee in ons verhaal. Hiervoor kun je op de knop hieronder klikken. 

Wij wensen je veel plezier in je oriëntatie op ALDI als werkgever en hopen je snel als sollicitant of klant in onze winkel te ontmoeten!

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.