Over ons

ALDI telt in Nederland ongeveer 500 winkels. Ons bedrijf, dat in acht Europese landen actief is, is één van de belangrijkste spelers op het vlak van detailhandel op de Europese markt. Als dynamisch groeiend bedrijf biedt het uitstekende carrièremogelijkheden aan ondernemend talent. Vacatures zijn er onder andere te vinden voor de afdelingen verkoop, logistiek, vastgoed en administratie.

Ons bedrijf

Ons bedrijf

Van een kleine winkel in Essen-Schonnebeck tot één van de grootste handelsondernemingen in Europa. Bekijk onze historie en ontdek hoe ALDI is opgebouwd.

Meer informatie
Nieuwsberichten ALDI

Nieuws

Wat is er nieuw bij ALDI? Hier vind je al het nieuws over actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen die zich afspelen bij ALDI.

Lees nu!
Carrière bij ALDI

Werken bij ALDI

Werken bij ALDI is werken bij de uitvinder van de discount. Die inmiddels 50 jaar in Nederland de boodschappen betaalbaar en zo makkelijk mogelijk maakt voor alle mensen. Zonder opsmuk. Gewoon door eenvoud en kwaliteit te combineren. Door hard werken. Door slim te investeren en de missie altijd door de bril van de klant te kijken: Minder betalen en toch meer krijgen. Dat klinkt simpel, het is tegelijkertijd ook complex. Daar komt kennis en kunde bij kijken en daar heb je betrokken en bevlogen medewerkers voor nodig.

Meer informatie
 Bouwkavels en winkelruimtes bij ALDI

Bouwkavels en winkelruimtes

Voor de opening van nieuwe ALDI winkels zoeken wij in Nederland naar bouwkavels, winkelruimtes, parkeerplaatsen en leveringsmogelijkheden.

Meer informatie
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch