Weekmenu

Weekmenu

Wat eten we vandaag? Het blijft de eeuwenoude vraag. Maar geen zorgen, Altijd ALDI heeft genoeg inspiratie. Ontdek nu onze weekmenu’s: 21 overheerlijke recepten met een gezonde en frisse twist. Zo kan je elke dag een nieuw recept ontdekken zonder er zelf over na te hoeven denken. Al onze recepten zijn budgetvriendelijk en leuk om te maken en er is een breed scala aan vegetarische recepten die ook voldoen aan jouw dieetwensen. Daarnaast hebben de recepten ook invloeden uit de keuken van andere landen, om je zoveel mogelijk dat typische vakantiegevoel te geven. We hebben genoeg opties om uit te kiezen. Tijd om aan te schuiven!

Weekmenu

Vegetarisch weekmenu

Wel vaker vegetarisch wíllen eten, maar niet zo goed weten hoe? Met dit weekmenu vol vega recepten maak je het jezelf heel erg makkelijk. De gerechten zijn stuk voor stuk hoog op smaak en ook nog eens heerlijk vullend.

Bekijk het menu
Weekmenu

Goede start weekmenu

Een goede start is het halve werk en al helemaal als het gaat om goede voornemens aan het begin van een nieuw jaar. Met dit goede start weekmenu maak je gelijk een vliegende start dankzij de verantwoorde gerechten.

Bekijk het menu
Weekmenu

Budget weekmenu

Voor maximaal €20 per persoon een hele week eten? Dat kan met ons budget weekmenu. Je vindt hier 21 gerechten voor een hele week lekker eten.

Bekijk het menu
Weekmenu

Vakantie dagmenu's

Behoud het zomergevoel met deze heerlijke klassieke recepten uit Italië, Griekenland, Turkije, België, Spanje, Duitsland en Frankrijk.

Bekijk het menu

Weekmenu

Stel je voor: je komt thuis van je werk en je hoeft een keer niet te verzinnen wat je moet koken. Klinkt als een droom, toch? Daarom hebben we voor jou een lekker en simpel weekmenu ontwikkeld, waarmee je een week lang gevarieerd kan koken voor het ontbijt, lunch, diner en dessert. Zo kan je elk moment van de dag en met elk budget iets lekkers op tafel zetten. 

Budget weekmenu

Het kan een uitdaging zijn om met weinig budget een goede maaltijd op tafel te zetten, maar geen zorgen: het kan écht. Je kan bijvoorbeeld mealpreppen met een weekmenu, zodat je je in één keer kan voorbereiden en niet hoeft na te denken en ook nog eens niet hoeft te koken. Ben je vegetarisch of wil je liever vis of kip? Het kan allemaal met het budget weekmenu. Er is voor ieder wat wils. Zo kan je heel eenvoudig de hele week lekker en goedkoop genieten van heerlijke gerechten.

Leuke recepten weekmenu

Hoe kan je gezond en lekker eten en je gerechten ook nog eens spannend houden? Het blijft een hele uitdaging. Gooi de weekmenu planner maar uit het raam: want wij hebben het werk al voor je gedaan. Van havermout tot hamburgers tot echte Italiaanse panzanella en gegrilde aubergine: met het weekmenu dompel je jezelf onder in een overheerlijke week. Het voordeel? Je hebt het binnen no-time bereid. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch