1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 8x het lekkerste ontbijt voor Vaderdag
8x het lekkerste ontbijt voor Vaderdag

Vaderdag ontbijt

8x het lekkerste ontbijt voor Vaderdag

Vaderdag is een mooie gelegenheid om alle papa’s te verwennen met een lekker ontbijt. Alles mag uit de (koel)kast gehaald worden op deze feestdag om jouw vader in het zonnetje te zetten. In de winkel kun je al veel lekkernijen vinden die je in een handomdraai op tafel zet, zoals tapas, afbakbroodjes en beleg dat helemaal niet veel hoeft te kosten, maar wel heerlijk is. Wil je zelf een ontbijt voor Vaderdag klaarmaken? Dat kan ook! We geven je een lijstje met inspiratie en recepten. Een aantal zijn stiekem ook geschikt als snack later op de dag. Het maakt namelijk niet uit wanneer je ze eet, als je het op Vaderdag maar gezellig samen doet.

Mini broodje buikspek met wortelsalade en chilisaus

Deze heerlijke broodjes met buikspek toveren een glimlach op het gezicht van iedere vader. De mini broodjes zijn belegd met buikspek, gemaakt van krokante speklapjes samen met frisse wortel en chilisaus voor een beetje pit. Perfect bij het ontbijt, brunch, lunch of snack, misschien wel geschikt voor ieder moment van de dag. Zó lekker zijn ze.

Toast met roerei en garnalen 

Een fluffy roerei als ontbijt op Vaderdag is wakker worden in een droom, helemaal als je de lieve gezichten van je partner en trotse kinderen erbij ziet. Dit gerecht is heel makkelijk en snel klaar te maken en ook nog eens lekker voor het hele gezin. Maak direct een pan vol met roerei, samen met een berg toast en jullie kunnen nog uren samen ontbijten. Gezellig!

roerei

Tosti’s als ontbijt op bed voor Vaderdag

Vaderdag is altijd op zondag, dus laat papa deze keer lekker uitslapen en geef hem een ontbijt op bed voor Vaderdag. Als jij hem vervolgens wakker maakt met één van deze tosti’s dan is hij de gelukkigste man op de wereld, gegarandeerd. We hebben drie bijzondere varianten: eentje met vis, een vega variant en eentje met vlees. Voor ieder wat wils!

Spaanse ontbijtpizza’s met chorizo

We noemen dit ontbijtpizza’s, maar ze zijn zó makkelijk en leuk, dat je ze zelfs bij een Vaderdagsborrel kunt serveren. Deze mini-pizza’s maak je namelijk van pitabroodjes met tomaat, chorizo en een gebakken eitje erop. De mini-pizza’s worden op smaak gebracht met komijn en verse koriander. Alles bij elkaar een superleuk ontbijt of snack op Vaderdag.

Chicken & waffles met honing (voor Vaderdag) 

Speciaal voor Vaderdag maakten we dit recept van de beroemde Chicken & waffles uit Amerika. In 2021 vlogen de wafelrecepten je om de oren, maar dit gerecht is gewoonweg de beste. Het is een bijzondere combinatie van hartig (kip) en zoet (wafels), die in dit gerecht heel erg goed bij elkaar passen. Een aanrader om te proberen, zeker met Vaderdag.

Meer zoals dit:

goedkoop tuinfeest

Goedkoop tuinfeestje organiseren? Maak het simpel met deze stappen

Goedkoop een tuinfeestje organiseren? Met deze tips organiseer je thuis een goedkoop tuinfeest.

Meer informatie
borrelplank

4x een lekkere borrelplank maken om met vrienden te delen

Op zoek naar inspiratie voor jouw borrelplank? ALDI geeft je graag smakelijke tips om een leuke borrelplank te maken voor met vrienden.

Meer informatie
rijst koken

3 manieren om rijst te koken: in ruim water, droog koken & stomen

Hoe kook je rijst? Van ruim water tot droog koken en stomen, er zijn verschillende manieren om rijst te koken. Lees hier alles over rijst koken.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch