1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Ontbijt
  4. Zalmtosti met pesto-roomkaas

Zalmtosti met pesto-roomkaas

Zalmtosti met pesto-roomkaas

Gemakkelijk

15Min

2 Personen
100 g roomkaas naturel
2 el pesto
1 tl citroensap
3 el extra vierge olijfolie
4 sneetjes maisbrood
100 g gerookte zalm
Mail recept

Tosti met zalm en pesto-roomkaas

Tostirecepten zijn er genoeg, maar een tosti zalm? Die vind je niet zo snel. Gek eigenlijk, want de vis zit vol gezonde vetten en doet het goed met veel verschillende ingrediënten. Voor een zalmtosti kun je verse zalm gebruiken die door de warmte van het tosti-ijzer gaart, maar ook gerookte zalm is een aanrader. 

Een zalmtosti maken doe je op exact dezelfde manier als bij andere tostirecepten, maar het grote verschil zit ‘m in de ingrediënten. Combineer erop los, met bijvoorbeeld feta, (geprakte) avocado, roomkaas, spinazie, mozzarella, gegrilde courgette, rode ui of zelfs groene asperges. Eigenlijk zijn groene groenten en witte kaassoorten altijd een hit samen met zalm. In dit recept gaan we voor de klassieke combinatie van gerookte zalm met roomkaas, met nog een extra lepeltje pesto. Simpel, maar doeltreffend. En een echte verwentosti! Heb je nog een restje verse spinazie of rucola over? Ook dat is lekker op deze tosti. 

Stap 1

Meng de roomkaas met de pesto. Breng de spinazie op smaak met het citroensap, 1 eetlepel olijfolie, zout en peper.  

Stap 2

Leg het brood op een plank en besprenkel met de resterende olijfolie. Draai 2 sneetjes met de oliekant naar beneden en besmeer met de pestoroomkaas. Leg hierop de gerookte zalm en spinazie. Top met het resterende brood met de oliekant naar boven.

Stap 3

Verwarm een grote koekenpan of tosti-ijzer en bak hierin de tosti’s aan beide kanten goudbruin en krokant. Halveer de tosti’s en serveer direct. 

Prijs van dit gerecht

De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,99 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch