1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Ontbijt
  4. Salami-mozzarellatosti met tomaat

Salami-mozzarellatosti met tomaat

Salami-mozzarellatosti met tomaat

Gemakkelijk

15Min

2 Personen
1 trostomaat
125 g mozzarella
4 takjes basilicum, alleen de blaadjes
4 sneetjes brood naar smaak
2 el extra vierge olijfolie
2 el tomatentapenade
8 plakjes spianata romana
Mail recept

Tosti tomaat, salami en mozzarella

Als tussendoortje of als smakelijke lunch: een tosti maken is altijd een goed idee. Of je nu gaat voor een klassieke tosti met kaas en tomaat of een juist wat meer bijzondere met geitenkaas, bosvruchten en noten, een tosti valt eigenlijk nooit tegen. De combinatie van het krokante brood met de zachte, gesmolten kaas is bijzonder goed te noemen. 

Makkelijk, snel, maar wel net even anders is een tosti salami, zoals deze salami-mozzarellatosti met tomaat. De salami is lekker hartig en geeft de tosti nog zoveel meer smaak. Mozzarella is een van de beter smeltende kazen, dus de perfecte soort voor op een tosti. Alleen salami, mozzarella en tomaat zijn al lekker op zich, maar door de toevoeging van tomatentapenade en verse basilicum krijgt hij nog veel meer smaak. En hij is zo makkelijk om te maken, dat je er bijna geen recept voor nodig hebt. Ook leuk: snijd de tosti salami in kleine stukjes voor een heerlijk makkelijk borrelhapje! 

Stap 1

Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken. Breng op smaak met zout en peper. Scheur de basilicumblaadjes grof. 

Stap 2

Leg het brood op een plank en besprenkel met de olijfolie. Draai 2 sneetjes met de oliekant naar beneden en besmeer de droge kant met de tomatentapenade. Leg hierop de mozzarella, tomaat, basilicum en spianata romana. Top met het resterende brood met de oliekant naar boven.

Stap 3

Verwarm een grote koekenpan of tosti-ijzer en bak hierin de tosti’s aan beide kanten goudbruin en krokant. Halveer de tosti’s en serveer direct.

Prijs van dit gerecht

De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,59 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch