Gemakkelijk
15Min
2 Personen | |
---|---|
1 | trostomaat |
125 g | mozzarella |
4 | takjes basilicum, alleen de blaadjes |
4 | sneetjes brood naar smaak |
2 el | extra vierge olijfolie |
2 el | tomatentapenade |
8 | plakjes spianata romana |
Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken. Breng op smaak met zout en peper. Scheur de basilicumblaadjes grof.
Leg het brood op een plank en besprenkel met de olijfolie. Draai 2 sneetjes met de oliekant naar beneden en besmeer de droge kant met de tomatentapenade. Leg hierop de mozzarella, tomaat, basilicum en spianata romana. Top met het resterende brood met de oliekant naar boven.
Verwarm een grote koekenpan of tosti-ijzer en bak hierin de tosti’s aan beide kanten goudbruin en krokant. Halveer de tosti’s en serveer direct.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,59 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van uw e-mailadres
Bevestiging van uw telefoonnummer
Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer