1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Ontbijt
  4. Tosti met warme geitenkaas, bosvruchten en noten

Tosti met warme geitenkaas, bosvruchten en noten

Tosti met warme geitenkaas, bosvruchten en noten

Gemakkelijk

15Min

2 Personen
150 g zachte geitenkaas
40 g pecannoten
3 takjes basilicum, alleen de blaadjes
4 sneetjes meergranen brood
4 tl milde olijfolie
6 el bosvruchtenjam
Mail recept

Tosti geitenkaas met vruchten en noten

Wie kan een tosti geitenkaas eigenlijk niet weerstaan? De combinatie van krokant brood, de zachte, hartige geitenkaas en het liefst nog iets zoets zoals jam is een match made in heaven. Je kunt eindeloos variëren, beginnend met het type brood. Gebruik je wit brood, volkorenbrood, meergranen brood of toch liever vers stokbrood? En dan komt de kaas: kies je voor de zachte geitenkaas of toch voor een hardere van koemelk? Tot slot kies je de smaakmakers: vers fruit zoals bosbessen, aardbeien of misschien wel vijgen, maar ook noten en kruiden smaken goed. 

Er zijn honderden, misschien wel duizenden geitenkaas-tostirecepten te vinden, maar deze tosti geitenkaas met bosvruchten en noten is écht de allerlekkerste. Zo gebruik je meergranenbrood voor extra smaak, maakt de verse basilicum het geheel iets frisser en geven de pecannoten het wow-gevoel. Uiteraard kun je voor deze vega tosti ook volkorenbrood gebruiken en vervang je de pecannoten gerust door walnoten. 

Stap 1

Verbrokkel de geitenkaas. Hak de pecannoten grof en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.

Stap 2

Leg het brood op een plank en besprenkel met de olijfolie. Draai 2 sneetjes met de oliekant naar beneden en beleg met de geitenkaas, pecannoten, bosvruchtenjam en basilicum. Top met het resterende brood met de oliekant naar boven. 

Stap 3

Verwarm een grote koekenpan of tosti-ijzer en bak hierin de tosti’s aan beide kanten goudbruin en krokant. Halveer de tosti’s en serveer direct. 

Prijs van dit gerecht

De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,19 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch