1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 20 ideeën voor een vegetarische Paasborrel
20 ideeën voor een vegetarische Paasborrel

20 ideeën voor een vegetarische Paasborrel

20 ideeën voor een vegetarische Paasborrel

Is het tijd voor een vegetarische (paas)borrel? Borrels hebben we natuurlijk niet alleen met Pasen, maar het is wel een uitstekende reden om met elkaar samen een drankje te drinken met een lekker hapje of borrelplankje erbij. En Pasen is wel één van die dagen om eens uitgebreid uit te pakken. Dit kan inclusief een beetje kokkerellen, maar ook helemaal kant-en-klaar, voor beiden draaien we onze hand niet om. Wil je een deel vegetarische hapjes maken of maak je ze allemaal vega? Dan gaan we je in dit artikel inspireren met 20 ideeën voor een vega paasborrel. En ook vegetarisch borrelen hoeft niet duur te zijn! 

Brood, crackers & toastjes als goede basis

Een borrel is ontzettend gezellig, dus het is des te belangrijker om met een gevulde maag aan de borrel te beginnen. Leg daarom altijd een goede basis klaar, zodat degene met grote en natuurlijk degene met lekkere trek iets kunnen eten. Brood, crackers, crostini’s, muffins, groente-chips, kaasvlinders of toastjes met beleg zijn een goede basis voor een borrelplank. Begin hiermee en de rest spreekt eigenlijk vanzelf. 

plukbrood

Vegetarische hapjes om zelf te maken

Naast de lekkere hapjes met brood en toastjes, kun je je ook helemaal uitleven met allerlei soorten kaas, gesmolten of niet. Zo ook een nachoschotel, een vegetarische pizza om te delen, lekkere labnehdip of falafelballetjes. Een salade met een paar kleine bordjes erbij is ook altijd een echte aanrader.

labneh

Kant-en-klare vegetarische hapjes

Het assortiment van vegetarische hapjes in onze winkel groeit en groeit, want wij zijn altijd op zoek naar het lekkerste voor de beste prijs. En dat proef je. Dus heb je wat minder tijd of zin om in de keuken te staan? Haal alvast een paar ALDI vega hapjes in huis, dan sta je nooit met lege handen op een spontane (paas)borrel.

Meer zoals dit:

paasbrunch recepten

Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën

Recepten nodig voor de paasbrunch? Een heerlijk overzicht met meer dan 15 paasbrunch recepten, ook voor de kinderen. Voor ieder wat wils.

Verder lezen
Vegan gourmet en menu's voor het paasdiner

Vegan gourmet en menu's voor het paasdiner

Ga je vegan dineren met Pasen? Dat is makkelijker dan je denkt. Lees snel verder voor tips voor een vegan paasdiner.

Verder lezen
Vegan hoofdgerecht

Vegan hoofdgerecht? Een handig lijstje mét recepten

Wil je vanavond een vegan maaltijd als hoofdgerecht? We zetten alle mogelijkheden handig op een rijtje mét recepten!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch