1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Tapas
  4. Snelle vega nachoschotel met véél kaas

Snelle vega nachoschotel met véél kaas

Gemakkelijk

10Min

10Min

4 Personen
200 g tortillachips
200 g geraspte kaas
265 g zwarte bonen
200 g mais
3 rijpe tomaten
handje koriander
Grote schep Griekse yoghurt
1 limoen
Zout & peper
Mail recept

Snelle vega nachoschotel met véél kaas

Deze vega nachoschotel met véél kaas is een heerlijke borrelhap die supersnel op tafel staat. Het enige wat je hoeft te doen, is de ingrediënten op elkaar stapelen in een ovenschaal. De snelle tomatensalsa voor erbij kost je 2 minuten werk. Wist je dat je ook heel goed yoghurt in plaats van zure room bij je nachos kunt eten? Da’s makkelijk, want dat heb je vast altijd in huis. Dit recept is ook lekker met nog wat geprakte avocado (snel) of guacamole.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Spoel de zwarte bonen en mais af in een vergiet en laat even uitlekken. Meng met je handen door elkaar. 

Stap 3

Verdeel een laag van de tortillachips over een ovenschaal. Bedek met de helft van het bonenmengsel en strooi er een derde van de geraspte kaas overheen. Herhaal met en laag tortillachips, de rest van het bonenmengsel en weer een derde van de geraspte kaas. 

Maak af met een laag tortillachips en kaas. Zet de nachoschotel voor ongeveer 8 tot 10 minuten in de oven, tot de chips goudbruin en knapperig zijn en de kaas gesmolten. 

Stap 4

Maak terwijl de nachoschotel in de oven staat alvast de salsa. Snijd daarvoor de tomaten in kleine blokjes. Meng ze met het sap van de limoen en een handje gehakte koriander (tip: de steeltjes kun je ook heel goed fijnhakken en gebruiken!). Breng op smaak met zout en peper.

Stap 5

Haal de nachos uit de oven en bestrooi met de rest van de koriander. Serveer met de tomatensalsa en grote klodders van de yoghurt. 

Dit gerecht kost ongeveer 1.60 per persoon.

Mail recept

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch