1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Lekkere eiwitrijke tussendoortjes voor iedere dag
Lekkere eiwitrijke tussendoortjes voor iedere dag

eiwitrijke tussendoortjes

Lekkere eiwitrijke tussendoortjes voor iedere dag 

Ben jij op zoek naar inspiratie voor eiwitrijke tussendoortjes? Dan ben je hier bij het juiste adres! Voldoende eiwitrijke voeding is belangrijk voor een gezond lichaam. Door het nemen van eiwitrijke tussendoortjes is het makkelijker om je lichaam in balans te houden. Daarom hebben we een aantal lekkere tips voor eiwitrijke tussendoortjes voor je op een rij gezet. 

Let op: natuurlijk blijft het belangrijk om gevarieerd te eten uit de Schijf van Vijf voor een gezond eetpatroon. Bekijk daarom ook eens onze gezonde tips voor thuis met onze variant van de Schijf van Vijf. Deze is in samenwerking met het Voedingscentrum ontwikkeld. 

Noten, zaden en pitten voor voldoende eiwitten

Een handje noten, zaden en pitten zijn een goed voorbeeld van een eiwitrijk tussendoortje. Naast plantaardige eiwitten,  bevatten ze ook veel vitamines en goede vetten. Een win-win! Goede voorbeelden van zaden en pitten met veel eiwitten zijn hennepzaad en pompoenpitten. In ons assortiment in de winkel kun je veel noten, pitten en zaden vinden voor een lage prijs zoals pinda’s en pecannoten, maar ook heerlijke notenmixen. Neem een zakje mee voor onderweg, zodat je altijd iets bij de hand hebt voor de lekkere trek., 

pitten en zaden

Yoghurt of kwark als eiwitrijk tussendoortje

Een bakje yoghurt of kwark met vers fruit is ook een lekker en eiwitrijk tussendoortje. Maak deze deels van tevoren klaar, zodat je hem heerlijk kan oppeuzelen zodra je trek krijgt. Je kunt ook yoghurt of kwark verwerken in een smoothie of een frozen yoghurt bar waaraan je fruit en groente toevoegt voor extra smaak en vitamines. Als je diepvriesfruit gebruikt, lijkt het net alsof je een milkshake hebt!

Eiwitrijk tussendoortje 

De naam zegt het al: eiwitten zijn ook terug te vinden in ei. Een kippenei is dé standaard voor de kwaliteit van eiwitten in het algemeen, daarom mag deze natuurlijk niet in het rijtje voor eiwitrijke tussendoortjes ontbreken. Het is ook echt een winnaar omdat de eiwitten uit eieren goed opgenomen en verteerd worden door je lichaam. Eieren zijn erg multifunctioneel en kunnen op vele manieren worden klaargemaakt. Van een lekker gekookt eitje tot een omelet, tortilla of in een quiche: allemaal even lekker. We geven je een paar lekkere recepten met ei om klaar te maken als eiwitrijk tussendoortje. 

Meer zoals dit:

Koolhydraatarm ontbijt

3 ideeën voor een koolhydraatarm ontbijt

Op zoek naar koolhydraatarm ontbijt? We zetten 3 ideeën op een rij met veel receptsuggesties zodat je lekker kunt kiezen!

Verder lezen
eiwitten

Waarom is het belangrijk voldoende eiwitten te eten?

Hoeveel eiwitten per dag? En welke eiwitten zijn belangrijk? In dit artikel leggen we het kort en simpel uit.

Verder lezen
zaden en pitten

Zo kun je zaden en pitten verwerken in je vaste eetpatroon

Zaden en pitten toevoegen aan gerechten is een goed idee, maar hoe doe je dat precies? We helpen je met lekkere recepten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch