Pasen bij ALDI

Pasen 2022 met ALDI

Pasen valt dit jaar op zondag 17 en maandag 18 april en is het feest van het leven en een nieuw begin. Dit maakt dat Pasen feestelijk wordt gevierd. Vandaag de dag betekent Pasen vooral: lekker eten en lang weekend! Wat je ook gaat doen tijdens de paasdagen, bij ALDI kan je flink uitpakken voor een heerlijk Pasen. Bij ALDI kan je terecht voor een uitgebreid paasassortiment en de lekkerste paasrecepten. Van lekkere paasproducten voor elke gelegenheid tot onze Prestige-producten van hoge kwaliteit. Elk product wordt met zorg en aandacht geselecteerd. Zo maken we er samen een gezellig Pasen van!

 • Ontbijt

 • Brunch

 • Borrel & gourmet

 • Diner

 • Paasfavorieten

 • Prestige

Vers brood bij ALDI

Vers brood

Elke dag zorgen wij voor de beste start van je dag met ons verse brood. Bekijk welke ovenverse producten we hebben en laat je inspireren door onze recepten.

Meer informatie
Kaas bij ALDI

Kaas

ALDI heeft voor jou de lekkerste kazen. Maak er je favoriete maaltijd mee af, of bekijk welke kazen wij aanraden voor een lekker borrelplankje.

Meer informatie
Vleeswaren bij ALDI

Vleeswaren

Onze vleeswaren stelen de show op jouw boterham, plankje of luxe ontbijt op bed. Wij laten je zien welke lekkere vleeswaren we in huis hebben.

Meer informatie
Wijn bij ALDI

Wijn

Bij ALDI hebben we de lekkerste wijnen voor een kleine prijs. Bekijk onze best geteste wijnen en vind het wijntje dat perfect bij jou past.

Meer informatie
Net zo maar dan goedkoper bij ALDI

Paasboodschappen bij ALDI

Chocolade-eitjes, een luxe paasstol of heerlijke romige aspergesoep. Al je paasboodschappen haal je in huis voor een ALDI-prijsje. Neem onze Prestige-producten: van asperges tot zalm, van tiramisu tot truffelmayonaise. Luxe hoeft echt niet duur te zijn.

Bij Pasen hoort chocolade

Van praline-eitjes tot chocopaashaasjes: Pasen en chocola zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wat dacht je van onze gedecoreerde paaskoeken? Ook dit jaar hebben we weer een assortiment paaschocolade om je vingers bij af te likken. Bekijk alle paaschocolade.

Maak jouw paastafel compleet

Tijdens Pasen mag er uitgepakt worden. Een mooi moment om met familie en vrienden te genieten en uitgebreid te tafelen. Presenteer al je lekkere paasgerechten op een mooi gedekte paastafel met onze paasdecoratie. Met de juiste decoratie ziet het paasontbijt er nog uitbundiger en smakelijker uit! 

Een duurzaam Pasen

Een duurzaam en gezond Pasen, ook dat hoeft bij ALDI niet duur te zijn. We zetten ons in om verantwoorde en gezonde voeding voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de verschillende duurzaamheidskeurmerken op producten. 

 

De lekkerste recepten voor Pasen

Lekker eten hoort bij Pasen. Gezellig samen gourmetten, met elkaar smullen van een malse rollade of van mooie zachte asperges. Bij ALDI vind je de mooiste paasrecepten, zonder dat je er uren voor in de keuken staat. Makkelijk, betaalbaar én feestelijk eten dus. Natuurlijk wel!

Tips voor het paasontbijt

Beleef een extra vrolijk Pasen met een geweldig paasontbijt. Warme broodjes uit de oven, een heerlijk vers sapje, een goede kop koffie. Voor de liefhebber een croissantje, een plakje zalm of een glas bubbels. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, maar bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk paasontbijt. O, en vergeet het eitje niet!
Lees ook: 5x lekkere ideeën voor het paasontbijt

Zelf een paasbrunch maken

Bagels, breekbrood, beenham… Lekker brunchen met Pasen doe je gewoon thuis. Of je nu gaat voor luxe of lekker eenvoudig, we helpen je graag om zelf een heerlijke paasbrunch te maken. En met deze simpele en goedkope brunch houd je het ook nog eens voordelig.
Vind inspiratie voor je paasbrunch

Goede wijn voor het paasdiner

Gezellig samen aan tafel, daar past een goed glas wijn bij. Een intense rode voor bij een stuk vlees, of een frisse witte bij een visgerecht. Met onze wijn-matchmaker vind je altijd een passende fles, ook voor Pasen. Je vindt bij ons wijnen van over de hele wereld: goede kwaliteit voor een zachte prijs. Bij ALDI zijn we trots op onze bekroonde wijnen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch