Onze folders

Eenvoudig en handig: online bladeren door de digitale folder, downloaden als PDF en aanbevelen aan vrienden. Ontdek ons uitgebreide aanbod en actuele informatie: ontdek de hele wereld van ALDI.

 

ALDI weekfolder 28

ALDI folder van deze week

De aanbiedingen van week 28, vanaf maandag 8 juli.

Bekijk folder van deze week
ALDI weekfolder 29

ALDI folder van volgende week

De aanbiedingen van week 29, vanaf maandag 15 juli.

Bekijk folder van volgende week
ALDI weekfolder 27

ALDI folder van vorige week

De aanbiedingen van week 27, vanaf maandag 1 juli.

Bekijk folder van vorige week

ALDI folder

Eens per week verschijnt er weer een splinternieuwe folder. Er gaat niets boven het binnenhalen van een scherpe aanbieding. Voor degenen die liever geen papieren folders ontvangen, is er ook de digitale ALDI folder van deze week. Maar ook de ALDI folder van volgende week is digitaal door te bladeren. Plan de boodschappen ruim vooruit en haal producten in huis tegen een nog lagere prijs dan normaal. Bovenop de al aantrekkelijk lage prijzen van ALDI. De online folder staat vol verschillende producten uit ons gehele assortiment. Elke week dus volop afwisseling en mogelijkheid om te genieten van al die verschillende smaken uit het aanbod van ALDI.

Blader uitgebreid door onze supermarkt folder

Onze supermarkt folder verschijnt eens per week. Pak een lekkere kop koffie of thee en blader aan de keukentafel door de mogelijkheden van deze week. Het aanbod in onze supermarkt folder bestaat uit producten uit het hele assortiment. Het is telkens weer een verrassing welke producten voor een lagere prijs dan normaal verkrijgbaar zijn. Dat maakt het verschijnen van de supermarkt folder telkens weer een klein feestje. Bij ALDI is het in ieder geval belangrijk dat al die verschillende producten voor iedereen betaalbaar blijven. 

Altijd iets te vinden in de digitale folder van ALDI

Het assortiment van ALDI is zeer uitgebreid. Van groenten en fruit tot vleeswaren en tapas. Maar ook diepvriesproducten, zoetigheden en alcoholische versnaperingen. Er is altijd iets te vinden in de digitale ALDI folder. Naast al het eten en drinken bestaat het assortiment van ALDI ook uit allerlei andere non-food producten. Dat gaat van kleding en wandrekken tot strijkplanken en vliegenmeppers. De ALDI folder informeert iedereen die geïnteresseerd is over het telkens wisselende assortiment. Blijf niet alleen op de hoogte van iedere nieuwe aanbieding, maar van het gehele aanbod. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch