1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Kinderfeestje thuis vieren? 5x ideeën

Kinderfeestje thuis vieren? 5x ideeën

kinderfeestje thuis

Kinderen kijken elke verjaardag weer uit naar een feestje. Want welk kind wil dat nou niet, een leuke middag samen met vriendjes en vriendinnetjes? Ben je dit jaar van plan om een kinderfeestje thuis te vieren? Goed plan, want dat is naast leuk ook nog eens erg voordelig. Met de volgende 5 ideeën wordt een goedkoop kinderfeestje zeker succesvol!

kinderfeestje thuis

Kinderfeestje thuis vieren? 5 ideeën

Het kan soms lastig zijn om iets leuks te verzinnen wat je op een kinderfeestje kunt doen. Zeker als je meerdere kinderen hebt, en dus meer dan één feestje per jaar organiseert. Hieronder staan een paar leuke ideeën voor je klaar, die je allemaal thuis kunt organiseren – en dat ook nog eens voor een klein budget. 

1. Escape room kinderfeestje

Wil je kind een escape room kinderfeestje? Dit kun je prima thuis houden. Kies hiervoor eerst een geschikte ruimte, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs meerdere slaapkamers. Verzin een thema en daarbij een verhaal. Vertel de kinderen dat ze in een ruimte opgesloten worden en daar opdrachten moeten uitvoeren. Als ze de opdrachten goed uitvoeren, kunnen ze uit de ruimte ontsnappen. Om het extra spannend te maken kun je decoratie gebruiken die bij het thema past. Denk daarbij aan een klok, dimmende verlichting en oude boeken.

2. Speurtocht kinderfeestje

Speuren, puzzels oplossen, samenwerken en veel plezier beleven; een speurtocht is altijd een goed idee op een kinderfeestje. En wie zegt dat je een speurtocht alleen buiten kunt organiseren? Je kunt ook thuis een speurtocht houden. Verzin puzzel- en zoekopdrachten passend bij een verhaallijn en laat alle kinderen in elke kamer van het huis, en eventueel in de tuin, opdrachten uitvoeren.

3. Graffiti kinderfeestje 

Wil je een stoer kinderfeestje organiseren? Probeer dan een graffiti kinderfeestje! Hiervoor kun je oude witte lakens, oud karton of papier gebruiken die de kinderen met graffiti kunnen bespuiten. Maak er een wedstrijd van, laat de kinderen iets maken en aan het einde op elkaar stemmen. De winnaar krijg dan een prijs, bijvoorbeeld in de vorm van chocola. 

4. Jungle kinderfeestje

Is jouw kind dol op dieren? Dan is een jungle kinderfeestje een schot in de roos. Laat ze bijvoorbeeld een eigen dierenmasker maken. Een leeuw, een olifant, een tijger of een giraf? Het is allemaal mogelijk! Het enige wat nodig is voor het maken van een dierenmasker is het karton van een oude ALDI doos, papier, stiften, verf en een elastiek. Succes en plezier gegarandeerd!

5. Knutselen op een kinderfeestje

Knutselen op het kinderfeestje van je zoon of dochter is zeker een goed idee. Laat de kinderen bijvoorbeeld fotolijstjes van karton maken met een omlijsting van houten ijsstokjes, die ze kunnen versieren met glitters, verf en stiften. Maak tijdens het feestje een foto van de hele groep, die je vervolgens uitprint. Die foto kunnen de kinderen als ze klaar zijn in hun lijstje doen. Het ook een leuk idee om een schilderij voor op hun kamer te maken. Laat ze hun favoriete dier – of zelfs elkaar – schilderen. Als ze het fotolijstje neerzetten of het schilderij op hun kamer ophangen, hebben ze een een leuke herinnering aan het feestje. 

Meer zoals dit:

vakantie in eigen land

Zo vier je vakantie in de tuin

Je hoeft helemaal niet naar verre oorden af te reizen om op vakantie te gaan. Met deze tips vier je vakantie in de tuin.

Verder lezen
Leuke traktaties voor kinderen op school

Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties

Mag jouw kind trakteren op school? Weet je niet zo goed wat? Deze uitdeelzakjes brengen de uitkomst.

Verder lezen
cake versieren

Cake versieren op een kinderfeestje? Dit zijn de lekkerste versieringen

Cake (of cupcakes) versieren op een kinderfeestje is een leuke activiteit voor iedereen. Welke versieringen kun je allemaal gebruiken? We geven 7 tips.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch