1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Een kinderfeestje organiseren met een thema? 6 originele ideeën!
Een kinderfeestje organiseren met een thema? 6 originele ideeën!

kinderfeestje thema

Op zoek naar een thema kinderfeestje? 6 originele ideeën!  

Wil je een kinderfeestje organiseren dat echt origineel is? Bedenk een thema en zorg dat alles binnen dat specifieke thema past. Laat de jarige zelf ook meedenken, dan kun je iets kiezen wat zij of hij helemaal te gek vindt op dat moment. Laat je inspireren door deze ideeën en organiseer het tofste feestje compleet met unieke uitnodiging, activiteiten en snacks.  

1. Bakkersthema 

Op een bakkersfeestje wordt lekker veel gesnoept. Als uitnodiging krijgt iedereen zijn eigen bakmix met daarop de uitnodiging. Op het feest zelf gaan alle kids koekjes bakken, waarbij ze zelf het deeg mogen maken en de ingrediënten kiezen. Het feest is natuurlijk pas compleet met zelf versierde koksmutsen en keukenschorten. Een tweede leuke activiteit is een cupcakeproeverij, waarbij de kinderen zoveel mogelijk ingrediënten moeten raden. 

2. Kampeerthema 

Kamperen, daar zijn kinderen dol op! Of het nu ergens buiten is, of gewoon in de achtertuin. Wil je er geen slaappartijtje van maken, overdag is het ook leuk om in een tent te spelen. Maak de setting helemaal compleet met een kampvuur, kampvuurverhalen en warme chocolademelk.

3. Regenboogfeestje  

Op een regenboogfeestje versier je de boel met lekker veel gekleurde confetti, kaarsen en vlaggetjes. Zorg voor drankjes in alle kleuren van de regenboog en maak het helemaal af met een mooie regenboogtaart. Als activiteit organiseer je een speurtocht naar het einde van de regenboog en wie weet is daar wel een pot met goud verstopt!

regenboogtaart

4. Waterthema 

Met water als thema kun je met een kinderfeestje alle kanten op. Voor de meisjes maak je er een stoer zeemeerminnenpartijtje van en voor de jongens een piratenfeest. Je kunt ook de twee combineren en spelletjes organiseren waarbij de zeemeerminnen tegen de piraten spelen. 

5. Spookthema

Het hoeft geen Halloween te zijn om te griezelen. Het griezelen begint al wanneer de kinderen een (nep)spin in hun uitnodiging treffen en het wordt helemaal compleet als iedereen in een eng kostuum op komt dagen. Zorg voor lekker veel spookverhalen, spinnenwebben aan de muur en genoeg griezelige snacks. 

6. Duurzaamheidsfeestje 

Een kinderfeestje is een mooie gelegenheid voor kids om iets te leren. Bijvoorbeeld, hoe ze zelf groente kunnen verbouwen of hoe ze een mooie plantenbak maken. Laat kinderen met hun vingers in de aarde wroeten en hun eigen zaadjes planten. Met veel groene versieringen en gezonde snacks maak je dit feestje helemaal duurzaam. 

Meer zoals dit:

Zelfgemaakte uitnodiging

Uitnodigingen voor een kinderfeestje zelf maken? 6 makkelijke ideeën

De uitnodiging voor een kinderfeestje maak je lekker makkelijk zelf. Lees hier hoe je dat doet en welke tekst je gebruikt.

Meer informatie
kinderfeestje in de tuin

Originele ideeën voor het leukste kinderfeestje in de tuin

Wil jij een kinderfeestje vieren in de tuin? We geven tips van speurtocht tot knutselen en van spelletjes tot cake versieren.

Meer informatie
cake versieren

Cake versieren op een kinderfeestje? Dit zijn de lekkerste versieringen

Cake (of cupcakes) versieren op een kinderfeestje is een leuke activiteit voor iedereen. Welke versieringen kun je allemaal gebruiken? We geven 7 tips.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch