Zelf pizza maken bij ALDI

Zelf pizza maken

  1. Startpagina
  2. Zelf pizza maken

Zelf pizza maken

Zelf pizza maken: de lekkerste ideeën en tips

Zelf pizza maken is een behoorlijk ontspannen karwei. Iedereen kan het, de ingrediënten zijn niet duur en bovendien: wie lust er nou geen pizza? Wij moeten de eerste persoon nog tegenkomen…

Pizzakit bij ALDI

In de schappen van ALDI vind je de Mama Mancini pizzakit. Deze kit bestaat uit een rol kant- en klaar pizzadeeg en heerlijke Italiaanse tomatensaus. Ideaal: zo hoef je je handen niet vuil te maken aan zelfgemaakt deeg.

 

Het enige wat je hoeft te doen, is het uitsmeren van de tomatensaus over het deeg. De hoeveelheid tomatensaus is bovendien precies genoeg voor de hoeveelheid deeg, wel zo handig.

 

En goed om te weten: het deeg van de ALDI pizzakit is ook nog eens perfect voor je pizzarette. In dat geval steek je rondjes uit het deeg voordat de tomatensaus erop gaat. De eerste stap van zelf pizza maken is nu volbracht. Makkelijk toch? 

Pizza beleggen als een echte pizzabakker: zo doe je dat

Pizzakit bij ALDI

En nu komt het leukste deel van zelf pizza maken: beleggen maar. De benodigde ingrediënten vind je gewoon bij ALDI. Voor een klassieke pizza margherita zijn dat tomatensaus (die bij je pizzakit zit), mozzarella en basilicum. Dit is meteen ook de basis voor een pizza funghi (voeg in dat geval dunne schijfjes champignons toe) of een pizza pepperoni (waarbij je extra salami toevoegt).

 

Natuurlijk kun je ook gewoon je eigen combinatie verzinnen, dat is tenslotte het voordeel van zelf pizza maken. Ingrediënten waarmee je kunt experimenteren zijn bijvoorbeeld groene pesto, dungesneden serranoham, olijven, Gorgonzola, Parmigiano reggiano of geraspte oude kaas. Een idee voor een bijzondere pizzacombinatie is tomatensaus, reepjes groene paprika, plakjes chorizo en in stukjes gescheurde mozzarella. Wanneer de pizza uit de oven komt, maak je ‘m af met ringetjes pittige chilipeper en een kneepje honing. 

Supertip: zelf pizza maken op de barbecue

Pizzakit bij ALDI

Door je pizza te bbq’en, krijgt het deeg een lekker gerookt aroma. Om te voorkomen dat je pizzadeeg wegzakt tussen het rooster van je BBQ heb je alleen even een pizzasteen nodig. Heb je die? Plaats dan de pizzasteen op het rooster wanneer de kolen mooi egaal gloeien. Is de steen warm? Leg er het pizzadeeg op en bak tot het deeg goudbruin is. 

Pizza & wijn

Tot slot nog een laatste tip: combineer je zelfgemaakte pizza met een Italiaanse wijn uit het ALDI-assortiment. Of schenk jezelf stiekem al een glaasje in tijdens het maken van de pizza. Zo wordt zelf pizza maken pas écht ontspannend. 

Pizzakit van ALDI
1.99
600-g kg = 3.32
Pizzakit
Pizzakit
Mini mozzarella bolletjes van ALDI
0.99
125-g kg = 7.92
Mini mozzarella bolletjes
Mini mozzarella bolletjes
Salami van ALDI
beter leven
-5% 1.89 1.79
150-g 1 kg = 11.93
Salami
Salami
Geraspte 48+ kaas van ALDI
Weidemelk van ALDI
2.69
250-g kg = 10.76
Gouda geraspte 48+ kaas
Gouda geraspte 48+ kaas

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch