1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Zo maak je avondeten makkelijk: 5 recepten
Zo maak je avondeten makkelijk: 5 recepten

avondeten makkelijk

Zo maak je avondeten makkelijk: 5 recepten

Mag het avondeten makkelijk voor jou vanavond? Natuurlijk wel! Want soms hebben we niet zo’n zin om daar heel veel energie in te stoppen. Helemaal na een drukke werkdag of met kleine kinderen kan het soms ontbreken aan inspiratie of tijd - en dat is geen enkel probleem. Want we gaan je helpen met vijf recepten voor makkelijk avondeten van goede kwaliteit, die ook nog eens prima passen bij een klein budget.

1. Italiaanse pasta met makkelijke ragù

Pasta is een slimme manier om een snelle maaltijd klaar te maken die iedereen lekker vindt. Zoals deze spaghetti – of een andere lekkere pasta – met een snelle ragù van rundergehakt, tomaat afgetopt met natuurlijk Parmezaanse kaas. 15 minuten pruttelen en klaar is kees!

2. Kip met Parmaham uit de oven

VWe blijven nog even in Italië, want daar weten ze wat lekker is. De pesto hebben we al voor je gemaakt en de groente al gesneden, je hoeft alleen nog de kipfilet om te wikkelen met Parmaham en de oven aan te zetten, net zo makkelijk. Voor de rest doet de oven het meeste werk, tijd genoeg om even door de rest van de recepten te scrollen.

3. Makkelijk avondeten: lekkerbekken met rijst

Dit gerecht is wel heel makkelijk voor het avondeten, zo makkelijk dat kun je bijna niet geloven. De beste lekkerbekken van Nederland heb je binnen 15 minuten op tafel met rijst, zoetzure komkommer, frisse tomaatjes en een fantastische ketjapsaus. Gewoon meteen doen!

gebakken vis

4. Roerbak met vega wokreepjes

Roerbakken is heel kort op hoog vuur groente bakken zodat ze beetgaar worden, maar wel superknapperig zijn. In deze roerbak doen we precies hetzelfde met voorgesneden wokgroente, babywortels en sperziebonen. Dan heb je dus een lekkere grote bak vol groente, wokreepjes, koriander en cayennepeper voor een beetje pit. Lekkerder kunnen we het niet maken, de ingrediënten een mooi prijsje geven natuurlijk wel.

5. Chili sin carne als makkelijk avondeten

In deze chili sin carne wordt het gehakt vervangen door zo’n lekkere vegetarische variant dat je het verschil niet gaat proeven. Ook is er een leuke twist door het vervangen van de rijst door wraps, waardoor je lekker kunt scheppen en dopen. Niet schrikken van de bereidingstijd, het komt er voornamelijk op neer dat je alles in één pan stopt en dan een half uur laat pruttelen. Supermakkelijk!

Meer zoals dit:

Vegan hoofdgerecht

Vegan hoofdgerecht? Een handig lijstje mét recepten

Wil je vanavond een vegan maaltijd als hoofdgerecht? We zetten alle mogelijkheden handig op een rijtje mét recepten!

Verder lezen
Zelf hamburgers maken

Zelf hamburgers maken: 6 variaties

Zelf hamburgers maken? Bij ALDI hebben we tal van variaties om een broodje hamburger te maken. Of je nu liefhebber bent van vis, vlees of vegan: er is voor ieder wat wils.

Verder lezen
Aziatisch Gerecht

Aziatisch gerecht op tafel? De 5 lekkerste variaties voor elke dag

Een vleugje Vietnam, een snufje Bali, een portie Thailand: laat je bij ALDI verrassen door de lekkerste Aziatische recepten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch