Homemade pizza

Homemade pizza van ALDI

Gemiddeld

5Min

35Min

4 Personen
Voor het pizzadeeg
2 bollen mozzarella
2 blikjes tomatenpuree
1 handje verse spinazie
600 g bloem
1 tl suiker
7 g droge gist
2 el extra vierge olijfolie
1 courgette
cherrytomaten
kastanjechampignons
zongedroogde tomaten
gedroogde oregano
snufje zout
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn
Mail recept

Stap 1

Meng 300 ml lauw water met de suiker, het gist, de olijfolie en wacht tot het mengsel gaat schuimen. Doe de bloem in een andere kom, strooi een snuf zout erover en maak een kuiltje in het midden. Schenk de vloeistof voorzichtig in het kuiltje en meng de bloem er geleidelijk door, eerst met een lepel, daarna met vingers. Kneed het deeg totdat het niet meer plakt en veerkrachtig is (ca. 5 min). Gooi het deeg een paar keer op het werkblad, zo wordt de pizzabodem lekker luchtig.

Stap 2

Leg het deeg in een licht ingevette kom en bedek het met vershoudfolie. Laat het op een warme plaats rijzen tot het dubbele volume in 45-60 min.

Stap 3

Snijd de courgette, de tomaten, de kastanjechampignons en de mozzarella in dunne plakken. Was de spinazie in een vergiet en giet er kokend water over. Zo wordt de spinazie geblancheerd. Pers het water goed uit de spinazie door middel van een stamper of een lepel. Leg ook de mozzarella even op keukenpapier om vocht te absorberen.

Stap 4

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het bakpapier op het werkblad en bestuif dit daarna met bloem. Rol de bol gerezen deeg uit tot een mooie ronde pizza. Gebruik een rond bord en snijd daaromheen om een perfecte ronde pizza te maken. Zet de pizza nu ca. 5 min in de oven zodat de bodem al een beetje knapperig wordt.

Stap 5

Haal de pizzabodem uit de oven en besmeer de complete bodem met tomatenpuree. Strooi hier nog wat oregano over. Verdeel de verschillende toppings over de pizza en sluit af met de mozzarella.

Stap 6

Bak de pizza in 8-12 min tot de bodem goudbruin is en de mozzarella is verkleurd. Druppel er voor het serveren nog wat olijfolie over.
Mail recept

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch