Merken

ALDI Merken

Bekijk hier alle ALDI merken.

Verder lezen
A-merken bij ALDI

A-merken

Steeds meer A-merken bij ALDI?! Natuurlijk wel.

Verder lezen

Merken bij ALDI

Van A-merk tot huismerk, in onze supermarkten liggen verschillende merken producten in de schappen. ALDI heeft niet alleen tientallen huismerken in het assortiment, maar verkoopt ook nog eens vele A-merken. Zo laten we de keus aan de klant. Al zijn eigenlijk al onze merken A-merken, want onze huismerken zijn minstens zo goed. Maar wel een stuk voordeliger! Omdat wij vinden dat topkwaliteit voor iedereen betaalbaar moet zijn. Welke merken je ook kiest, bij ALDI is iedereen altijd voordeliger uit.

De supermarkt merken van ALDI

Supermarkt merken bestaan doorgaans in twee varianten: de huismerken en de A-merken. Anders dan de meeste andere supermarkten, heeft ALDI niet maar één of enkele huismerken, maar tientallen supermarkt merken in het assortiment. Met voor elke productcategorie een eigen merk. Zoals de zuivelproducten van Milsani, de wijnen van Kaapse Pracht, en het wasmiddel van Una. Maar ook de huidverzorgingslijn Biocura en de kattenproducten van Lucky Cat. Er is voor ieder wat wils, én voor elke portemonnee. Toch liever een A-merk? Ook daarvoor bent u bij ALDI aan het juiste adres. Een groot assortiment supermarkt merken voor aantrekkelijke prijzen, dat is ALDI.

Huismerken supermarkt

Wie let op de prijzen bij het boodschappen doen, komt al snel uit bij de huismerken van de supermarkt. Huismerken zijn doorgaans goedkoper dan A-merken, maar zijn ze ook net zo goed? Bij ALDI wel! Wij verkopen tientallen verschillende huismerken, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets kregen vele van deze producten de beoordeling ‘goed getest’ of ‘beste koop’ in de verschillende onafhankelijke testen, zoals die van de Consumentenbond. Probeer de supermarkt huismerken van ALDI.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch