1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Zelf pizza maken? 4x de lekkerste variaties
Zelf pizza maken? 4x de lekkerste variaties

Zelf pizza maken

Zelf pizza maken? 4x de lekkerste variaties 

Zelf je pizza maken? Pizzaliefhebbers opgelet! Dit zijn vier originele pizza recepten om je vingers bij af te likken. Je eigen pizza maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij leggen stapsgewijs uit hoe je te werk gaat, zelfs als jij het pizzadeeg zelf wil maken. Want hoe leuk is als jij straks aan tafel schuift met je zelfgemaakte pizza? Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de kant-en-klare pizzakit te gebruiken voor de bodem. Je kunt er zelfs voor kiezen om een pizza te maken met verschillende toppings. Zo heb je dubbelpret! 

Homemade pizza

We trappen af met een homemade pizza, waarbij het pizzadeeg zelf maken onderdeel is. Het voordeel: vanaf nu is het écht zonde om de korstjes te laten liggen, dus geniet je nog meer van je zelfgemaakte pizza. We beleggen de pizza met tomatenpuree, verse spinazie, courgette, mozzarella, cherrytomaten, kastanjechampignons, zongedroogde tomaten en gedroogde oregano, oftewel: een verrassende combinatie. 

Pizza met ansjovis

Dit is een pizza voor de visliefhebbers! Bij deze pizza met ansjovis maak je wederom het pizzadeeg zelf en beleg je het met de lekkerste toppings. Met de olijven, tomaatjes, kappertjes, rode ui, tijm en chilipoeder breng je de pizza op smaak. 

pizza ansjovis

Vegetarische pizza 

Zelf een vegetarische pizza maken? Voor de vega liefhebbers hebben we een heerlijk recept in petto. Gebruik de pizzakit en beleg de bodem met spinazie, champignons, rode peper, geitenkaas, Italiaanse kruiden, pijnboompitten, ui en knoflook als topping voor een heerlijke vegetarische pizza. Heb je geen zin in vega? Voeg er dan wat gehakt aan toe. 

Pizza met gehakt

Mengen, kneden, uitrollen. Het vergt even wat tijd en aandacht, maar het loont! In een uur tover je deze heerlijke pizza met gehakt op tafel. Daarnaast is het ook een leuke activiteit om te doen met kinderen. Het is de bedoeling dat jullie het pizzadeeg zelf maken, evenals de toppings. Hoe je deze heerlijke pizza kunt bereiden en jezelf en je gasten verrast met een heerlijk gerecht op tafel? 

Meer zoals dit:

BBQ spiesen om zelf te maken: 6x net even anders

BBQ spiesen om zelf te maken: 6x net even anders

Heerlijke BBQ spiesen om zelf te maken, wie wil dat nou niet? De traditionele barbecue gevuld met hamburgers, kipsaté en speklappen kennen we allemaal wel: bij ALDI doen we het net even anders!

Verder lezen
Stamppot

6x de oud-Hollandse stamppot, maar dan anders!

Maak een oud-Hollandse stamppot! We zetten 6 varianten op een rij die net even anders zijn. Dat is nog eens wat anders dan de boerenkool- of andijviestamppot.

Verder lezen
avondeten makkelijk

Zo maak je avondeten makkelijk: 5 recepten

Mag het avondeten vandaag makkelijk? Kijk dan niet verder, 5 toprecepten voor een maaltijd waar je niet naar om hoeft te kijken.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch