1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Goede start: tips voor jouw goede voornemens van 2023
Goede start: tips voor jouw goede voornemens van 2023

goede start

Tips voor een goede start van 2023

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Het nieuwe jaar is het aangewezen moment voor jouw goede start met goede voornemens. Of je nu plannen maakt voor een bijzondere reis of een nieuwe look, of wil je dit jaar toch écht gebruik maken van je abonnement op de sportschool? Wat het ook is, met deze tips begin je 2023 met een knallende start.

Begin het jaar georganiseerd 

Een goed begin is het halve werk. Omarm dit cliché en begin jouw jaar met een grondige schoonmaak en een strakke planning voor de rest van het jaar! 

1. De grote schoonmaak 

Er gaat niets boven een grondig gepoetst huis. Doorbreek gewoontes en begin het nieuwe jaar met een grote schoonmaak en je hebt de rest van het jaar geen enkel excuus om het niet bij te houden. Alles schoon? Maak meteen van de gelegenheid gebruik en ruim alle rommel op. Vergeet ook niet jouw kledingkast uit te ruimen en oude kleding naar de kledingcontainer te brengen of te doneren. Een leeg huis is een leeg hoofd!

2. Goede start: plan vooruit

Je hebt nu een opgeruimd huis en daarmee ook meteen meer rust in jouw hoofd. Nu kun je aan de slag met de planning voor het nieuwe jaar. Plan je vakanties, tripjes en tijd-voor-jezelf momentjes meteen in, zodat je soms rust kunt nemen in het nieuwe jaar. Vind je het lastig om alles helemaal in te plannen? Maak dan in ieder geval een lijstje van activiteiten of bestemmingen die je komend jaar graag wilt doen of zien. Ook dat is een goede start. 

Begin het jaar met nieuwe gewoontes 

Sommige gewoontes zijn lastig te veranderen, maar als er één moment is waarop je de meeste kans van slagen hebt, is dat in het nieuwe jaar. Wordt dit hét jaar waarop je voortaan écht alleen nog maar de dingen koopt die op je boodschappenlijstje staan? Een goed voornemen kan net zo goed oude gewoontes doorbreken betekenen. 

goede start

3. Het begint met de boodschappen 

Of je nu op de financiën wilt letten of graag een paar kilo’s afvalt, het begint allemaal met de boodschappen. De magische truc om betere gewoontes door te voeren in je dagelijkse routine, is door de boodschappen daarop aan te passen en oude gewoontes te doorbreken. Het is namelijk heel moeilijk om die zak chips te laten staan of die lekkere reep chocolade te laten liggen. Gelukkig hebben we ook daar een goed voornemen voor: maak voordat je naar de supermarkt gaat een boodschappenlijstje gebaseerd op jouw vooraf geplande weekmenu. Klik rechtsboven op het icoon van het boodschappenlijstje en bereid jouw bezoek aan de winkel perfect voor.  

Meer zoals dit:

gezonde ontbijtrecepten

Goede start: 6 gezonde ontbijtrecepten

Een voedzaam ontbijt is een goede start van de dag. In dit artikel vind je dan ook 6 gezonde ontbijtrecepten, voor elke dag van de week.

Verder lezen
gezonde desserts

Goede start: 6 gezonde desserts zonder suiker

Op zoek naar gezonde desserts zonder suiker? In dit artikel vind je de 6 allerlekkerste. Van frozen yogurt tot tropische smoothiebowl en nog veel meer.

Verder lezen
red de restjes

Koken met kliekjes: 7 ideeën met overgebleven groente en fruit

Heb jij vaak groente en fruit kliekjes? Die gooien we natuurlijk niet weg! We geven 7 ideeën met recepten waarin je jouw kliekjes kunt gebruiken.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch