1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Kersthapjes op school: voor het kerstontbijt of kerstdiner
Kersthapjes op school: voor het kerstontbijt of kerstdiner

Kersthapjes maken voor op school

Kersthapjes op school: de lekkerste hapjes voor het kerstontbijt of kerstdiner

Tijdens de feestdagen wordt er volop geborreld en gegeten, maar vergeet ook niet de kersthapjes voor het kerstontbijt of kerstdiner op school. In dit artikel vind je de lekkerste kersthapjes voor jong en oud, maar wel gericht op kinderen. Van felgekleurde smoothiebowls en broodsoldaatjes voor het kerstontbijt tot minipizza’s en soesjestorens voor het kerstdiner.

Kersthapjes voor het kerstontbijt

Tijdens het kerstontbijt wordt vaak gedacht aan broodjes en croissantjes. Hartstikke lekker, maar er is zo veel meer wat je goed van tevoren kunt maken, bij kinderen in de smaak valt en er ook nog eens heel leuk uitziet. Onderstaande recepten zijn kleurrijk, gemaakt met verse ingrediënten en ze vullen ook nog eens goed. Wedden dat niemand deze kersthapjes kan weerstaan? 

Kersthapjes voor het kerstdinerHeb jij of je kind een kerstdiner op school? Ga voor één van deze heerlijke kersthapjes. Feestelijk, verrassend, hartstikke lekker en niet moeilijk om te maken. Sterker nog: je kunt ze zelfs met je kinderen samen maken. Denk aan heerlijke bladerdeeghapjes met kaas of bruschetta’s. Ben je verantwoordelijk voor een zoet kersthapje? Ga dan voor de soesjestoren, meloenpizza’s of het laagjestoetje met yoghurt en frambozen. 

Meer zoals dit:

Leuke traktaties voor kinderen op school

Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties

Mag jouw kind trakteren op school? Weet je niet zo goed wat? Deze uitdeelzakjes brengen de uitkomst.

Verder lezen
Kerstdecoratie

3 tips voor feestelijke kerstdecoratie in huis

Wil jij jouw huis voor de feestdagen betoveren met kleur? Creëer op een betaalbare manier een waar kerstsprookje met deze tips. Want wie slim en creatief is, haalt voor een prikkie de leukste kerstdecoratie in huis.

Verder lezen
Kerstdessert

3 tips voor het feestelijk serveren van kerstdesserts

Hoe serveer je al de lekkernijen die wij dit jaar in ons assortiment hebben voor het kerstdessert? Drie leuke tips, die bijna niks kosten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch