1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 5 manieren om je broodtrommel handig in te pakken
5 manieren om je broodtrommel handig in te pakken

broodtrommel

5 manieren om je broodtrommel handig in te pakken 

Spannend! Wat zit er vandaag in de broodtrommel? Als je uitkijkt naar de lunch is het wel zo fijn dat alle lekkere lunchgerechten heelhuids de dag doorkomen tot het lunchtijd is. Wat alleen onhandig is, dat alle ingrediënten door elkaar heen gaan of helemaal geplet worden. Ben je hier ook helemaal klaar mee? Wij geven 5 tips hoe je de lunch handig kunt inpakken.  

1. Een lege pot 

Overnight oats voor het ontbijt, een heerlijke salade voor de lunch, een lekker soepje voor tussendoor, of toch liever een smoothie? Wat je ook klaarmaakt voor de lunch, je pakt het makkelijk in, in een lege pot. Het liefst een vrij grote pot, waar je ook meteen uit kunt eten (of drinken!). Lepel mee en je bent klaar voor de lunch. Maak hem goed schoon en je blijft hem eindeloos hergebruiken. Bovendien ziet een gelaagde salade er ook extra aantrekkelijk uit, zelfs de grote kinderen krijg je hier enthousiast mee. 

groene gazpacho

Groene gazpacho met spinazie, avocado, komkommer en garnaaltjes

Verder lezen
Zomerse salade met rucola, zongedroogde tomaat, feta, geroosterde pijnboompitjes en knalgroene dressing  bij ALDI

Zomerse salade met rucola, zongedroogde tomaat, feta, geroosterde pijnboompitjes en knalgroene dressing

Verder lezen
Overnight oats met kwark, appel en kaneel

Overnight oats met kwark, appel en kaneel

Verder lezen

2. De klassieke broodtrommel 

Het spreekt misschien voor zich, maar de lunch inpakken in een broodtrommel blijft een goed idee. Met een harde trommel voorkom je geplette boterhammen. Het is toch fijn als je kaas óp je bammetje blijft zitten? Breng jij liever een warme lunch naar school? Denk dan eens aan een speciale thermo-broodtrommel. Dan blijft het eten lekker warm. Ons favoriet? Een lunchtrommel met verschillende vakjes: daarmee sorteer je handig groente, fruit en brood of crackers. Zo blijft alles lekker knapperig en kan jouw kind zelf zijn sandwich in elkaar zetten.  

3. Wrap it!  

Maak je wraps klaar voor de lunch? Dan is het belangrijk dat je deze stevig inpakt. Anders is de kans groot dat het één grote kliederboel wordt en alle ingrediënten in de rugtas belanden, in plaats van in de wrap. Hoe pak je een wrap in? Nadat je de wrap hebt klaargemaakt, wikkel je deze in in bakpapier. Vouw de onder- en bovenkant eerst naar binnen en rol de wrap daarna pas op. Plak hem dicht met een plakbandje of gebruik een lekker groot vel, zodat de wrap stevig opgerold is. Nu verpak je de wrap in een tweede verpakking om lekken te voorkomen. Gebruik hiervoor aluminiumfolie, plastic folie of een stoffen zakdoek. Welke wrap geef jij mee met de kids? 

lunch

4. Boterhamzakje 

Het oude, vertrouwde boterhamzakje, wie is er niet mee groot geworden? Het is natuurlijk niet de meest duurzame oplossing, maar in sommige gevallen wel heel handig. Broodtrommel ergens laten slingeren en kun je 'm niet vinden? Gebruik dan een boterhamzakje. Vind de broodtrommel wel snel weer terug, dat is beter voor het milieu. Als je gaat sporten of op schoolreisje gaat zijn ze ook heel fijn, want dan is het gewicht dat je mee moet nemen heel laag en heb je er dus weinig last van in de rugzak. 

5. Hergebruik! 

Heb je laatst Chinees besteld? Kleine bakjes saus gekocht? Een flesje sap gedronken? Al deze verpakkingen kun je gemakkelijk een aantal keer hergebruiken. Maak ze na gebruik steeds goed schoon en je hebt zo een duurzame oplossing om je lunch in te pakken. 

Op het boodschappenlijstje

Meer zoals dit:

seizoensgroente

Seizoensgroente: welke groente eet je in welke maand?

Welke groente eet je in welke maand? Iedere maand is er wel een andere seizoensgroente beschikbaar. We geven een makkelijk overzicht.

Verder lezen
courgettini

Stap voor stap courgette spaghetti maken (met video!)

Courgette is een veelzijdige groente, van grillen tot bakken en van soep tot courgettini. Hoe maak je deze courgette spaghetti? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je courgette spaghetti maakt.

Verder lezen
Gegrilde groenten BBQ

Dit zijn de lekkerste groenten voor op de BBQ

Wil jij groente op de BBQ klaarmaken? Lees hier veel inspiratie en recepten over de lekkerste groenten voor op jouw BBQ.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch