1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Dit zijn de beste plekken om sinterklaascadeautjes te verstoppen

Dit zijn de beste plekken om sinterklaascadeautjes te verstoppen

sinterklaascadeautjes

Sinterklaas klimt binnenkort weer de daken op om cadeautjes te bezorgen tijdens pakjesavond. Maar waar verstop je die cadeautjes nou het beste? Want toegegeven: het vinden van de perfecte verstopplek kan nogal een uitdaging zijn met nieuwsgierige kinderen in huis. Op zoek naar handige plekken om sinterklaascadeautjes te verstoppen? Hieronder staan er wat handige tips voor je klaar. 

sinterklaascadeautjes

Sinterklaascadeautjes verstoppen? Hier doe je dat!  

De kledingkast 

Een van de beste verstopplekken voor sinterklaascadeautjes is en blijft de kledingkast. Je kunt de cadeautjes achter kleding of tussen lakens en dekens leggen. Heb je een hoge kast? Dan leg ze bovenin, waar de korte kinderarmpjes niet bij kunnen. Vergeet niet de kastdeur goed te sluiten, want voordat je het weet zien ze alsnog iets liggen. 

De zolder of de kelder 

Als je een zolder of kelder hebt, zijn dit topplekken om cadeautjes te verbergen. Plaats ze in bijvoorbeeld verhuisdozen en label ze met iets anders, zoals bijvoorbeeld ‘gereedschap’ of ‘blikken verf’. Op die manier weet je zeker dat je kinderen er niet in gaan rommelen. 

Onder het bed 

Wanneer je thuis niet veel ruimte hebt om cadeautjes te verstoppen, maar wel ruimte onder het bed hebt, leg ze dan daar. Tip: schuif er wel aan alle kanten een deken tegenaan. Op die manier zien ze dat felgekleurde inpakpapier niet zo snel. 

De garage 

Ook een perfecte verstopplek. Zorg er wel voor dat ze goed beschermd zijn tegen vocht en stof door ze in plastic bakken of vuilniszakken te plaatsen. Zo kunnen ze daar rustig een paar dagen of weken liggen. 

Bij vrienden of familie 

Wanneer het niet mogelijk is om sinterklaascadeautjes thuis te verstoppen - doordat je bijvoorbeeld kinderen hebt die overal achter komen - dan is het handig om cadeaus bij vrienden of familie te droppen. Hiermee voorkom je dat je kinderen de cadeaus per ongeluk ontdekken (en misschien zelfs al openmaken). 

4 extra tips om cadeautjes voor pakjesavond te verstoppen

Nu je een lijst met handige verstopplekken hebt, zijn hier nog wat tips om ervoor te zorgen dat de verrassing goed bewaard blijft.

Tip 1: Hou een lijst bij 

Maak een lijst van cadeautjes en waar je ze hebt verstopt. Zo hoef je niet stad en land af te zoeken als je geheugen je in de steek laat. 

Tip 2: Hou breekbare cadeaus apart 

Heb je breekbare sinterklaascadeautjes? Bewaar ze dan apart. Pak ze goed in en leg ze op een veilige plek om schade (en huilende kinderen op pakjesavond) te voorkomen.

Tip 3: Labels met andere namen

Wellicht ten overvloede, maar label de doos met cadeaus nooit met ‘sinterklaascadeautjes’. Schrijf er gewoon iets op wat je kinderen totaal niet interessant vinden. ‘Administratie’, bijvoorbeeld. Of ‘kledinghangers’.

Tip 4: Op slot 

Als jouw kinderen echt zo nieuwsgierig zijn en het hele huis doorzoeken, bewaar de sinterklaascadeautjes dan achter slot en grendel. Bewaar de sleutel goed op een geheime plek, zoals in je portemonnee of in de auto. 

Op het boodschappenlijstje 

Meer zoals dit:

Stoomboot Sinterklaas

Stoomboot knutselen: zo maak je zelf de stoomboot van Sinterklaas

Surprisetijd! Steek de creatieve handen uit de mouwen om de mooiste stoomboot voor Sinterklaas te knutselen. Welke is jouw favoriet?

Verder lezen
Surprise Sinterklaas

Sinterklaas surprise maken: 3 originele ideeën

Het is weer tijd om de handen uit de mouwen te steken en dit jaar de mooiste surprise in elkaar te knutselen. Met deze surprises stel je Surprise Piet niet teleur!

Verder lezen
Sinterklaas cheesecake met speculaasbodem van ALDI teaser

Sinterklaas cheesecake met een bodem van speculaas

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch