1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 3 ideeën voor een koolhydraatarm ontbijt

3 ideeën voor een koolhydraatarm ontbijt

Koolhydraatarm ontbijt

Een koolhydraatarm ontbijt is een heel fijne manier om te dag te beginnen. Door wat minder koolhydraten te eten, zal je je minder opgeblazen voelen en zal je lichaam eerder vet verbranden. Het kan zijn dat je even moet wennen om geen brood bij het ontbijt te eten, maar je zult merken dat je het helemaal niet mist. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! We nemen je mee naar drie ideeën voor een koolhydraatarm ontbijt en geven bijna tien goedkope receptsuggesties, zodat je zelf kunt kiezen en genieten.

koolhydraatarme recepten

3 ideeën voor een koolhydraatarm ontbijt

1. Koolhydraatarm brood bij het ontbijt 

Heb je toch soms behoefte aan brood bij jouw koolhydraatarme ontbijt? Daar hebben we ook aan gedacht, je kunt namelijk in ons broodassortiment ook een koolhydraat verlaagd brood voor een bijzonder mooie prijs vinden dat iedere dag vers wordt gebakken. Wat wil je nog meer? Dus je kunt nog steeds genieten van die wentelteefjes met chocolade en aardbeien of eindeloos variëren met lekkere tosti's, gebruik hiervoor alleen dat specifieke koolhydraat verlaagde brood.

2. Koolhydraatarme recepten voor het ontbijt

Er is een heel scala aan koolhydraatarme recepten waaruit je kunt kiezen bij het ontbijt. Het zijn vaak gerechten waarbij eiwitten, zoals ei of zuivel een grote rol spelen, aangezien deze je goed vol laten zitten. Maar ook een salade kan prima bij een koolhydraatarm ontbijt. Een andere mogelijkheid is om voor zuivel te kiezen zoals een fruitbowl met kwark, een stevige smoothie of een smoothiebowl. 

3. Koolhydraatarme smoothies 

Eén categorie moet toch apart genoemd worden, omdat er zo verschrikkelijk veel mogelijkheden mee zijn: koolhydraatarme smoothies. Deze smoothies zijn sowieso een goede keuze om de dag mee te beginnen: boordevol vitamines, makkelijk alvast de avond van tevoren klaar te maken en goed vullend voor de buik. Je kunt eindeloos variëren met fruit, groente en wel of geen (plantaardige) zuivel. Zo zijn framboos of bosbessen ideale koolhydraadarme fruitsoorten, maar probeer de banaan te vermijden. Om smoothies nog betaalbaarder te maken, kan je kiezen voor het fruit uit het diepvriesschap van de ALDI. Je krijgt dan een soort ontbijtmilkshake, heerlijk verfrissend, hartstikke goedkoop en ook nog eens koolhydraatarm. 

Meer zoals dit:

koolhydraatarme-recepten

15 makkelijke koolhydraatarme recepten

Op zoek naar koolhydraatarme recepten? In dit overzicht vind je maar liefst 15 recepten die ook nog eens makkelijk en goedkoop te maken zijn.

Verder lezen
knutselen pasen

Knutselen met Pasen: de 7 leukste ideeën voor kids

7 leuke en simpele ideeën om te knutselen met Pasen met de kinderen die zelfs de niet-knutselouder makkelijk kan doen.

Verder lezen
Paasbrunch met ei

4 feestelijke ideeën voor de paasbrunch met ei

Een ei hoort erbij met de paasbrunch! 5 feestelijke ideeën met ei voor de paasbrunch die heel erg makkelijk zijn.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch