1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Iets makkelijks eten? 5 ideeën voor elke dag
Iets makkelijks eten? 5 ideeën voor elke dag

iets makkelijks eten

Iets makkelijks eten? 5 ideeën voor elke dag

Zin om iets makkelijks te eten? Natuurlijk wel! Er zijn van die dagen dat je geen zin hebt om een culinaire maaltijd op tafel te zetten. Nee, vandaag wil je lekker en makkelijk eten. We hebben daarom vijf ideeën voor ieder moment van de dag voor je op een rijtje gezet.  

1. Broodje kibbeling met kerriemayo

Iets makkelijks eten met vis? Je hoeft voor dit recept de kibbeling niet zelf te maken, want de lekkerste kibbeling hebben wij kant en klaar. Voeg er een beetje sla, augurk en tomaatjes bij voor de vitamientjes en je kunt aan tafel. Je moet trouwens nog wel even de kerrie door de mayonaise roeren, maar dat is zo gebeurd! 

2. Vegetarische ovenschotel met pasta

Iets makkelijkers eten dan dit kan bijna niet, maar het ziet eruit als een meesterwerk aan tafel: de vegetarische ovenschotel met pasta. De kinderen zullen hiervan smullen. Even de pasta koken, saus en mozzarella erover, in de oven, twintig minuten browsen op je telefoon en klaar is de vegetarische ovenschotel. Dit recept mag je meteen ook opslaan op je telefoon, delen met vrienden, dat vinden wij geen enkel probleem!

iets makkelijks eten ovenschotel

3. Iets makkelijks eten: Thaise mosselen zijn het antwoord

Mosselen klaarmaken is makkelijker dan het lijkt. Eerst goed wassen in koud water, openstaande mosselen weggooien, bij twijfel tik je de mossel op rand van de wasbak, blijft hij open, alsnog weggooien. Daarna gooi je ze in een hete pan met belachelijk lekkere smaakmakers zoals de roerbakgroentemix en rode currypasta en een beetje water. Flink stomen, flink schudden, nog eens flink stomen en je kunt aan tafel. Gigantisch lekker en makkelijk.

4. Carpaccio van gerookte kip, ham of gerookte zalm

Niet zo een grote trek, maar wel zin om heel makkelijk en restaurantstijl te eten? Maak dan een carpaccio! Je legt dungesneden vlees, vis of kip - die wij al voor je snijden – en beleg deze met allerlei toppings. Binnen maximaal 15 minuten heb je jouw makkelijke gerecht op tafel voor een prijs die je bijna niet verder durft te vertellen.

Kijk maar eens bij deze hamcarpaccio, gerookte kipcarpaccio of gerookte zalmcarpaccio.

iets makkelijks eten: vega carpaccio

5. Iets makkelijks eten: couscous met rode bieten

Deze biologische couscous met rode bieten is de ultieme oplossing als je op zoek bent naar iets lekkers en makkelijks om te eten. Het kost namelijk bijna geen tijd om klaar te maken, heeft weinig snijwerk en komt zonder ingewikkelde ingrediënten. Het resultaat mag er wezen, ook al sta je maar 10 minuten in de keuken. Een heerlijke, vullende biologische salade. 

Meer zoals dit:

koolhydraatarme-recepten

15 makkelijke koolhydraatarme recepten

Op zoek naar koolhydraatarme recepten? In dit overzicht vind je maar liefst 15 recepten die ook nog eens makkelijk en goedkoop te maken zijn.

Verder lezen
Zelf smoothies en sapjes op een andere manier maken

Zelf smoothies en sapjes op een andere manier maken

Wil jij jouw sapjes of smoothies ook eens net iets anders maken? We geven 3 leuke twists om de dag op een bijzondere manier te beginnen.

Verder lezen
avondeten makkelijk

Zo maak je avondeten makkelijk: 5 recepten

Mag het avondeten vandaag makkelijk? Kijk dan niet verder, 5 toprecepten voor een maaltijd waar je niet naar om hoeft te kijken.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch