1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Date night na de vakantie? 7 tips voor quality time met je partner (met video!)
Date night na de vakantie? 7 tips voor quality time met je partner (met video!)

datenight

Date night na de vakantie? 7 tips voor quality time met je partner (met video!)

Wil jij ook zo lang mogelijk dat fijne zomerse gevoel vasthouden? Organiseer dan een romantische date night met je partner om de vakantiekriebels niet te verliezen. Investeren in jouw relatie is even belangrijk als tijd met het gezin. Gelukkige ouders, zorgen automatisch voor blijde kinderen. En je wilt dat gevoel van liefde ook meegeven aan jouw kinderen. Deze 7 tips zorgen ervoor dat je dat fijne gevoel samen behoudt, ook als het gewone leven weer begonnen is.

1. Picknick in het park of bos

Er gaat niets boven een zomerse picknick in het park of bos! Als het zonnetje schijnt hoef je helemaal niet ver van huis om van elkaar en de natuur te genieten. Tip: neem wat lekkere hapjes, een kleedje en een lekker drankje mee. Wij hebben een uitgebreide selectie wijnen die ook nog eens als beste zijn getest, en dat voor een leuk prijsje. Hier zijn we bij ALDI best een beetje trots op! Plezier en romantiek gegarandeerd! 

2. Samen koken   

Tijdens de vakantie eet je vaak de lekkerste gerechten. Van exotische vruchten tot kruidige curry's, verse vis of kleurrijke poké bowls. Wat het ook is, probeer jullie favoriete vakantiegerecht eens thuis te maken. Neem eens een kijkje in ons vakantie weekmenu, waarin je elke dag een ander land kunt bereiden. Zoek een spannend recept op en zoek samen in de winkel alle ingrediënten bij elkaar. 

3. Cocktails maken 

Geen vakanties zonder cocktail of mocktail. Als je het ons vraagt brengen cocktails het ultieme vakantiegevoel weer boven. Al nippend aan een sangría teleporteer je jezelf en je geliefde zo weer naar dat ene strand. Dus haal je mengbeker en likeuren maar uit de kast en ga aan de slag met dit heerlijke sangriarecept voor slechts 0,93 euro per persoon! 

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

sangria maken

4. Kamperen in de tuin   

Kamperen = vakantiegevoel! Misschien niet voor iedereen, maar voor wie van avontuur houdt is kamperen in de achtertuin een perfecte activiteit voor de volgende date night. Vergeet het kampvuur en de marshmallows niet! Als het minder weer is, verplaats je gemakkelijk je tent naar binnen en steek je de openhaard aan. Hoe romantisch is dat?

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

kamperen

5. Filmavondje 

Een klassieker, maar altijd geslaagd: een romantisch filmavondje. Kiezen jullie voor een gezellige comedy of een spannende thriller? Met chocolade, thee of een lekker glaasje rode wijn maak je de date night compleet. Heb je een van de dagmenu’s gevolgd en ben je al in een landen thema? Probeer dit dan door te voeren in je filmkeuze en je hebt een volledige thema-avond!

tip

Of zoek een film uit die is opgenomen in het land waar jullie op vakantie zijn geweest. Zo maak je van je date night nog een culturele ervaring ook! 

tip

6. Foto’s kijken (in thema!) 

Heb je mooie foto’s gemaakt van je vakantie? Plan dan een avond in om samen de foto’s te bekijken. Natuurlijk organiseer je die avond geheel in thema: inclusief jullie meest gedronken drankje, favoriete zomerhitjes en een zomerse outfit. Nog leuker: maak hapjes uit het land waar jullie zijn geweest!

7. Een nieuwe buurt / stad / plek ontdekken 

Nieuwe plekken ontdekken kan ook gewoon in eigen land en stad. Genoten jullie op vakantie ook zo van het rondslenteren over de boulevard? Of een stevige wandeling in het bos? Onthoud wat jullie leuk vonden en plan eenzelfde activiteit in voor de volgende date night. Of date day, want overdag mag je natuurlijk ook romantisch met elkaar doorbrengen!

Boodschappenlijstje 

Meer zoals dit:

gin tonic

Gin tonic maken: 3 x lekkere recepten

Een gin tonic maken is een eitje! Vind in dit artikel 3 verschillende gin tonic recepten + wat de beste gin tonic glazen zijn.

Verder lezen
hond warmte

Zomertips voor je hond: 8 tips tegen de warmte

Net als mensen worden honden ook futloos van de warmte. Daarom is het belangrijk om extra goed voor je viervoeter te zorgen bij warm weer.

Verder lezen
slaapkamer planten

Slaapkamer plant? Deze planten bevorderen je slaap

Het hele huis fleurt op van planten, maar voor de slaapkamer gebruik je speciale planten die de nachtrust bevorderen. Welke planten dat zijn, lees je hier.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch