1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Een feestelijke borrelplank maken voor oud en nieuw
Een feestelijke borrelplank maken voor oud en nieuw

Met deze tips zet je met oudjaarsavond een spetterende borrelplank op tafel

Een feestelijke borrelplank maken voor oud en nieuw

Verras je gasten dit jaar met een feestelijke borrelplank om lekker op te eten als je oud en nieuw aan het vieren bent. Een plank waarop niet alleen de hapjes een knallend succes zijn, maar die bovendien ook nog eens straalt op tafel.

Chique hapjes

Als je het ons vraagt is oud en nieuw een gelegenheid om je eens goed op te doffen. Dat geldt dus niet alleen voor jouw outfit, maar ook voor de borrelplank. Met wat chique hapjes leg je de basis van een feestelijke borrelplank. Dit zijn onze favorieten:

Verschillende glaasjes

Een borrelplank ziet er al snel saai uit wanneer alles netjes naast elkaar op een grote schaal ligt. Een feestelijke borrelplank kan verschijnen in allerlei maten en vormen, zoals in een glaasje, op een grote lepel, in kleine schaaltjes of juist alles door elkaar heen. Wat dacht je van kleine cocktailglaasjes met een (koud) soepje of een Mexicaans hapje om de borrel mee te beginnen? 

Aan een spiesje

Ook een aantal spiesen in een groot glas brengt wat variatie op de borrelplank. Zeker wanneer je spiesjes of prikkers gebruikt met een feestelijke versiering. Voor oud en nieuw houden we zelf vooral van alles met glitters, maar ook prikkertjes met het nieuwe jaar erop zien er feestelijk uit. 

borrelplank

Serveer op het eten

Je hoeft echt niet duur servies in huis te hebben voor het serveren van een borrelplank met oud en nieuw. De lekkerste hapjes serveer je gewoon op of in het eten zelf. Huh? Wat dacht je van gevulde eitjes? De vulling zit in het eitje zelf. Ook gevulde avocado’s en tomaten doen het goed op de borreltafel. Vergeet ook niet de slabootjes, deze zijn perfect voor een feestelijke garnalencocktail of Aziatische inhoud. 

Feestelijk opbouwen

Ben je toch aangewezen op een 'gewone' borrelplank? Gebruik dan voor verschillende schaaltjes. Daarin serveer je verschillende dips en sauzen en je kunt ze garneren met wat verse kruiden of een scheutje olijfolie. Groente en fruit snijd je in lange reepjes, zodat je daar makkelijk mee kunt dippen. Die staan trouwens ook leuk in een simpel waterglas.

  • Tip: maak het extra feestelijk: leg dipgroente in de volgorde van de kleuren van de regenboog. Of maak leuke figuurtjes met komkommerslierten. 

Meer zoals dit:

Hollandse borrelplank

Budget Hollandse borrelplank: een gezellige borrel voor een prikkie

Heb jij zin in een Hollandse borrelplank? Voor een klein prijsje? In 5 handige stappen stel jezelf jouw Hollandse borrelplank samen.

Verder lezen
gezonde borrelplank

Zo maak je een gezonde borrelplank

Een gezonde borrelplank maak je in een handomdraai, zonder dat het saai wordt. Maak deze plank met gezonde borrelhapjes en geniet! 

Verder lezen
borrelplank

4x een lekkere borrelplank maken om met vrienden te delen

Op zoek naar inspiratie voor jouw borrelplank? ALDI geeft je graag smakelijke tips om een leuke borrelplank te maken voor met vrienden.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch