Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
1 | komkommer |
280 g | zongedroogde tomaten op olie |
500 g | rijpe snoeptomaten, gehalveerd |
1 teentje | knoflook, gehakt |
3 el | citroensap |
1/2 tl | suiker |
Zout & peper | |
1 | Handje verse basilicum |
Snijd de helft van de komkommer in grove stukken. Doe de zongedroogde tomaten, de snoeptomaten, de grove stukken komkommer, het teentje knoflook, het citroensap en de suiker in grote mengkom en mix met de staafmixer tot een gladde massa.
Proef en breng op smaak met een flinke portie zout en peper.
Dek de kom af en zet de rode gazpacho een uurtje koel in de koelkast.
Snijd de andere helft van de komkommer in hele fijne blokjes.
Schep de rode gazpacho in kommen en verdeel de blokjes komkommer hierover. Maak af met een paar blaadjes verse basilicum en met extra zwarte peper.
Dit gerecht kost ongeveer 1.45 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van uw e-mailadres
Bevestiging van uw telefoonnummer
Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer