Gevulde grilltomaten

Gemakkelijk

20Min

Voorbereidingstijd

10Min

Bereidingstijd

Gevulde grilltomaten van ALDI

Ingrediënten 4 Porties

6 sneetjes witbrood
2 teentjes knoflook
30 g roomboter
10 trostomaten
250 g mozzarella
bieslook
zout en peper

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd het brood in kleine blokjes, pel de knoflook en knijp het fijn.

Stap 2

Bak het brood goudbruin in een koekenpan met een beetje boter. Voeg aan het eind de knoflook toe en bak even mee. Breng op smaak met peper en zout. Laat het brood uitdruipen op een vel keukenpapier.

Stap 3

Was de tomaten en snijd een klein deksel af aan de bovenkant van de tomaat. Haal het vruchtvlees met een kleine lepel eruit en breng het vruchtvlees op smaak met peper en zout.

Stap 4

Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Snijd de bieslook in fijne stukken. Meng beide met het brood en het vruchtvlees van de tomaat. Vul de tomaten en plaats de deksel terug.

Stap 5

Grill de tomaten ongeveer 10 minuten op de barbecue tot ze zacht zijn en de mozzarella gesmolten is.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"