1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Kerst cupcakes of toch quiche? 9 kerstrecepten om uit te delen

Kerst cupcakes of toch quiche? 9 kerstrecepten om uit te delen

kerst cupcakes

Of je nu op zoek bent naar traktaties voor het kerstfeest op de school van je kinderen, een kerstborrel op het werk, of gewoon om je vrienden en familie mee te verrassen, deze negen kerstrecepten zijn ideaal om te delen tijdens de feestdagen.

kerst cupcakes

9 kerstrecepten om uit te delen: van kerst cupcakes tot minipizza’s 

Met deze kersttraktaties maak je van elke gelegenheid een waar feest - of je nu kiest voor traditionele kerstkoekjes, kerst cupcakes, rendier-cakepops of hartige miniquiches. 

Kerstkoekjes 

Kerstkoekjes zijn een echte klassieker voor de feestdagen. Al is het alleen maar vanwege de heerlijke geur die vrijkomt tijdens het bakken. Versier ze met glazuur, suiker of zelfs eetbare glitters; je kunt er alle kanten mee op. 

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

kerstkoekjes maken

Kerst cupcakes 

Kerst cupcakes zijn een perfecte traktatie. Je kunt ze namelijk zelf zo feestelijk en kerstig maken als je maar wil. Met een beetje creativiteit tover je ze bovendien om tot rendieren, sneeuwvlokken of zelfs vrolijke kerstmannetjes. Daar blijf je van uitdelen. 

Vrolijke cakepops 

Cakepops zijn heel makkelijk om te maken; iedereen wordt er blij van en je knutselt er in een handomdraai een ware kersttraktatie van. Maak ze bijvoorbeeld in de vorm van schattige rendieren. Met hun rode neuzen zijn ze perfect om uit te delen op school of tijdens een kerstdiner. 

Miniquiches 

Ook hartig trakteren is niet moeilijk. Maak bijvoorbeeld eens lekkere miniquiches. Ga voor verschillende smaken, zo is er altijd voor iedereen iets lekkers bij.

Kerstboompizza 

Wie houdt er nu niet van pizza? Als je ‘m maakt in de vorm van een kerstboom en in plaats van één grote een paar kleintjes op een bord legt, heb je in no time een feestelijke traktatie. Bovendien kun je er qua smaken alle kanten mee op. 

Fruitkerstboom 

Wil je liever gezonder trakteren? Ga dan voor een vrolijke fruittraktatie in de vorm van een kerstboom. Door veel verschillende soorten fruit te gebruiken is er voor iedereen iets lekkers van de kerstboom te plukken. 

Bladerdeeghapjes 

Toegegeven: bladerdeeghapjes vallen altijd in de smaak. Maak ze in verschillende vormen en smaken en leg ze op een feestelijke schaal. Wedden dat iedereen blij is als jij dit komt trakteren?

Nu hoef je alleen nog te beslissen welke traktatie je gaat maken. Of het nu kerstcupcakes of minipizza's zijn, met een van deze recepten maak je van elke gelegenheid een smakelijk feest!

Meer zoals dit:

koken met kinderen

Koken met je kinderen: zo worden de kerstvoorbereidingen een feest

Laat de kinderen helpen met koken deze kerst en het wordt één groot feest. Hoe? We geven tips.

Verder lezen
Borrelplank kerst

Borrelplank voor kerst: zo maak je een budget kerstplank

Een borrelplank voor kerst hoeft helemaal niet duur te zijn. Maak met deze tips en recepten een kerstplank die ook nog eens budgetproof is.

Verder lezen
Kerstdessert

3 tips voor het feestelijk serveren van kerstdesserts

Hoe serveer je al de lekkernijen die wij dit jaar in ons assortiment hebben voor het kerstdessert? Drie leuke tips, die bijna niks kosten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch