1. Vacature details
Huidige vacature

Medewerker PR en Communicatie

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Marketing & Communicatie
 • Senioriteit: Specialist
 • Dienstverband: Parttime
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER. 

WAT GA JE DOEN?

Je krijgt de unieke kans om een internationaal merk (opnieuw) lading te geven in Nederland. Daarbij is volop ruimte hier zelf invulling aan te geven. Zorg jij ervoor dat heel Nederland weet dat je voor betaalbare en goede producten bij ALDI moet zijn? En dat veel van onze producten van Nederlandse bodem komen? Dat al onze filialen, distributiecentra en kantoren worden voorzien van groene stroom? En dat we actief betrokken zijn bij projecten voor gezonde voeding onder kinderen? Al deze mooie verhalen gaan we vertellen en dat is precies waar een belangrijke rol voor jou is weggelegd. Als Medewerker PR ben jij verantwoordelijk voor de creatie en verspreiding van relevante content via de verschillende media kanalen.

Je onderhoudt goede relaties met externe partners, zoals persbureaus en journalisten. Bij publieke optredens of interviews zorg jij voor de voorbereiding en begeleiding. Intern zoek je de samenwerking met Customer Service, Corporate Responsibility, de afdeling MarCom en de collega’s bij de verschillende regiokantoren, zodat zij jou goed weten te vinden wanneer er bijvoorbeeld interessante nieuwtjes te verspreiden zijn. Je rapporteert aan de Manager Externe Communicatie.

WIE BEN JIJ?

Je bent je bewust van de impact die je met woorden kunt maken en je bent niet snel van je stuk te brengen. Met jouw natuurlijke flair en vlotte communicatiestijl weet je de boodschap helder en toegankelijk over te brengen. Deze functie biedt zeker dynamiek en afwisseling, jij pakt ad-hoc zaken makkelijk op en kunt verschillende processen simultaan draaien. Je hebt een neus voor nieuws, een goed gevoel voor politieke en maatschappelijke thema’s en bent bekend met het media landschap.

Verder herken jij je hier in:

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde studie in journalistiek, communicatie, mediamanagement of vergelijkbaar
 • Je hebt ervaring opgedaan in een (externe) communicatie functie of als persvoorlichter en wil je graag verder ontwikkelen op het vlak van woordvoering.
 • Jij begrijpt dat nieuws ook buiten kantoortijden wordt verspreid en bent als het nodig is bereikbaar in de avonduren of het weekend.
 • Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.

WERKEN BIJ ALDI?

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • goed salaris
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • 24 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering
 • moderne werkomstandigheden

SOLLICITEREN

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Manager Promotie Communicatie

Culemborg
Fulltime
Manager Promotie Communicatie

Specialist Digital Content

Culemborg
Fulltime
Specialist Digital Content

Stage Digital Marketing

Culemborg
Fulltime
Stage Digital Marketing
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch