1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 9200 AG Drachten
 • Werkveld: Verkoopbedrijf
 • Senioriteit: Medewerker
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

De afgelopen jaren is de HR afdeling sterk aan het vernieuwen. Samen bouwen we aan nieuwe processen en systemen om de organisatie maximaal te ondersteunen bij de verandering.

WAT GA JE DOEN?

De Medewerker HR heeft als top prioriteit het correct toepassen van HR beleid. Jouw hoofdtaak is zorg te dragen voor een correcte administratieve toepassing. Dat wil onder andere zeggen dat je adviseert bij operationele vragen, bijvoorbeeld over de toepassing van de CAO, dat je ondersteunt bij het rapporteren en beheren van HR data, dat je anticipeert op en ondersteunt bij ontwikkelingen in verlof en verzuim, en dat je zorg draagt voor een correcte onboarding en de aanmaak van personeelsdossiers. Jij draagt bij aan de implementatie van landelijk HR beleid en stelt vast dat er op de juiste momenten de juiste opvolging plaatsvindt. Je bent daarmee aanspreekpunt voor leidinggevenden, jouw collega's HR en onze medewerkers.

WIE BEN JIJ?

Met jouw sociale vaardigheden en sensitiviteit draag jij direct bij aan een open en veilige bedrijfscultuur. Jij bent in staat zaken voor elkaar te krijgen door de juiste relaties op te bouwen en te onderhouden. Je bent goed communicatief vaardig en goed in staat anderen mee te krijgen in de gewenste richting. Hiertoe bepaal je zelfstandig op effectieve wijze jouw doelen en plant zorgvuldig je tijd, middelen en inspanningen om je doelen te bereiken.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over tenminste een MBO4 werk- en denkniveau.
 • Ongeveer 3 jaar relevante werkervaring met het toepassen van beleid en de administratieve ondersteuning hierbij.
 • Ervaring op een HR afdeling, of een afdeling hieraan gerelateerd.
 • Kennis van en ervaring met MS Office programma's, waaronder Word en Excel.
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • een uitstekend salaris pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL);
 • 24 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • reiskostenvergoeding;
 • collectieve zorgverzekering;
 • moderne werkomstandigheden.

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

Vergelijkbare vacatures

Verkoopmedewerker

Arnhem
Parttime
Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Heerde
Parttime
Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Den Helder
Parttime
Verkoopmedewerker

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.