1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4704 SR Roosendaal
 • Werkveld: Distributiecentra
 • Senioriteit: Teamleader
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de distributiecentra. Hierbij hebben we nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die de vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

 

WAT GA JE DOEN?

Als Logistics Supervisor maak je deel uit van het logistieke team van ons distributiecentrum in Roosendaal en coördineer jij tussen de projecten en processen. Vanuit jouw rol ben jij voortdurend bezig om de professionaliseringslagen te vertalen in relevante en noodzakelijke verbeteringen in de keten.

Als Logistics Supervisor heb je impact en neem je het voortouw in slim en efficiënt organiseren, waarbij glasheldere communicatie van essentieel belang is.

In afwezigheid van 1 van de overige supervisors binnen ons distributiecentrum neem jij de taken over, waarin jij aanvult en ondersteuning biedt aan de andere supervisors.

 • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig;
 • Sterk procesgericht;
 • Plannen, organiseren, controleren en coördineren doe jij van nature;
 • Projectmanagement doe je op hoog niveau met helicopterview, vooruitkijkend en anticiperen.

WIE BEN JIJ?

Jij hebt een passie voor logistiek en je bent goed in veranderen, verbeteren, optimaliseren en projectmatig werken. Je bent communicatief sterk en je beschikt over een natuurlijk overwicht en je betrekt je stakeholders in de voortgang van de projecten.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op gebied van logistiek, distributie en magazijn.
 • Plannen & organiseren zit in je DNA.
 • Ervaring met LEAN is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Gemotiveerd, enthousiast en leergierig.
 • Analytisch en organisatorisch sterk en resultaatgericht.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Als Logistics Supervisor bij ALDI heb je het goed voor elkaar. Je treedt rechtstreeks bij ons in dienst bij een financieel erg gezond bedrijf. We bieden een afwisselende functie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN?

Geen vragen meer? En stroop jij graag je mouwen op  en wil je bij ALDI aan de slag in het distributiecentrum? Kom dan bij ons werken! Solliciteer direct!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

Op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.

 

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur

Deventer
Fulltime
Chauffeur

Chauffeur

Roermond
Fulltime
Chauffeur

Chauffeur (fulltime)

Drachten
Fulltime
Chauffeur (fulltime)

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.