1. Vacature details
Huidige vacature

Assistent Teamleider Magazijn

Samenvatting

 • Locatie: 9744 VB Groningen
 • Werkveld: Verkoopbedrijf
 • Senioriteit: Medewerker
 • Dienstverband: Parttime
Solliciteren

Hoe we boodschappen doen bij ALDI zo simpel mogelijk maken? Met winkels met volle schappen vol goede producten. Daarvoor is een vlekkeloze operatie binnen het distributiecentrum een must. Als Assistent Teamleider Goederenverzameling ben jij dan ook onmisbaar!

WAT GA JE DOEN?

Samen met de Teamleider Goederenverzameling ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van ons distributiecentrum.

 • Jij zorgt ervoor dat de operationele werkzaamheden op de afdeling Goederenverzameling volgens planning worden uitgevoerd.
 • Bij de afdeling Goederenverzameling worden goederen opgeslagen en verwerkt voor transport naar de filialen
 • Is de Teamleider afwezig? Dan draag jij de verantwoordelijkheid voor deze afdeling. Mooi toch?

Binnen de afdeling Goederenverzameling geef jij als Assistent Teamleider operationeel leiding aan meerdere medewerkers. Je begeleidt en motiveert het team en zorgt daarmee voor een goede werksfeer en zo een duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Ook voor het leveren van feedback op bestaande werkprocessen en het bedenken en uitvoeren van verbeteractiviteiten, kom jij in actie. Kortom: jij kan écht impact maken!

WIE BEN JIJ?

Jij bent net zo veelzijdig als het werk binnen ons distributiecentrum. Verschillende werkzaamheden vlekkeloos laten verlopen? Met jouw natuurlijke organisatietalent gaat dat hartstikke goed. Sterker nog, jij krijgt energie van afwisseling! Jij bent resultaatgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder weet jij met jouw motivatie collega’s te bewegen. Ook snap je het belang van een goede communicatie en vastlegging daarvan. Hier besteed je dan ook veel aandacht aan.

Verder breng jij het volgende mee:

 • Je beschikt over een mbo-diploma niveau 3.
 • Relevante werkervaring op het gebied van operationele werkzaamheden van het distributiecentrum.
 • Goede schrijf- en spreekvaardigheden in het Nederlands en Engels, waardoor je je makkelijk redt in onze organisatie.

WERKEN BIJ ALDI

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor verantwoord, betrouwbaar en eenvoud. Wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden en om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER!

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie ontmoet je enthousiaste mensen. Mensen die initiatief tonen, en assertief en ondernemend handelen - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben: 

 • Een goed salaris.
 • 24 vakantiedagen.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL).
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Een werkgever die maatschappelijk verantwoord onderneemt. Benieuwd naar de stappen die we zetten? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

SOLLICITEREN

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee? Reageer dan direct op deze vacature.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole uit via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD), en vragen we je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

District Sales Manager

4104 BM Culemborg<br>
Fulltime
District Sales Manager

District Sales Manager

4104 BM Culemborg<br>
Fulltime
District Sales Manager

District Sales Manager

7418 HH Deventer<br>
Fulltime
District Sales Manager
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch