1. Vacature details
Huidige vacature

Manager Quality Assurance Food Fresh

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Category Management
 • Senioriteit: Manager
 • Dienstverband: Fulltime
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

Als Manager Quality Assurance Food Vers geef je leiding aan een (jong) team en werk je nauw samen met je collega’s van Category Management. Kwaliteit en commercie gaan hierbij hand in hand, maar jij bewaakt dat kwaliteit en voedselveiligheid op nummer 1 staan.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en borging van het QA beleid van ALDI Nederland. Dit doe je zeker niet alleen vanuit je bureaustoel. Heeft het veel geregend in Spanje en zijn er geen sinaasappels beschikbaar uit een ander land dan eerder afgesproken? Dan gaan jij of je teamlid diezelfde dag nog langs bij de leverancier om te bekijken of dat alternatief geschikt is voor ALDI. Lopen de processen in de keten van ALDI niet optimaal voor de kwaliteit, dan volgt een bezoek aan een DC en zoeken we met de logistieke collega’s en AGF-keurmeesters naar oplossingen. Dit allemaal met als uiteindelijk doel om de kwaliteit voor onze klanten te verhogen.

Je stemt regelmatig af met de Europese collega’s binnen de ALDI Nord Groep en vertaalt het QA beleid naar operationele doelstellingen en maatregelen. Je definieert verbetertrajecten, stelt prioriteiten en bewaakt de voortgang. Om constant snel te kunnen schakelen zorg je dat kwaliteitsdata, zoals keuringen, smaaktesten en labgegevens, snel verzameld en geanalyseerd kan worden.

De focus in deze functie ligt op AGF. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de productgroepen gesneden groenten- en fruit, maaltijdsalades en kant-en-klaarmaaltijden en bouw je het QA-programma voor bloemen en planten verder uit. Ook heb je een actieve rol in verschillende overkoepelende projecten binnen ALDI.

In deze functie rapporteer je aan Director Quality Assurance & Corporate Responsibility.

WIE BEN JIJ?

Jij hebt passie voor groenten en fruit en bent pas echt tevreden als onze klanten optimaal kunnen genieten van onze versproducten. Je bent een daadkrachtige, mensgerichte manager met oog voor verbetertrajecten in onze versketens. Jouw sterk analytische denkvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat je gemakkelijk problemen weet op te lossen en op tijd pro-actief bijstuurt. Daarnaast ben je ondernemend en risicobewust.

Hier herken jij je in:

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in AGF of verse levensmiddelen.
 • Je hebt ruime ervaring met kwaliteits-, handels- en milieuregelgeving binnen de retail en met projectmatig werken.
 • Je hebt kennis van kwaliteitsstandaarden zoals IFS, BRC, GlobalGAP, Biologisch en PlanetProof.
 • Je staat stevig in je schoenen, neemt graag initiatief en weet wat doorzetten is.
 • Vloeiende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • Pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • Moderne werkomstandigheden zoals de mogelijkheid en faciliteiten om vanuit huis te werken, inclusief laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding
 • Gratis werkfruit om je fit te houden
 • De mogelijkheid tot deelname aan het ALDI sportplan
 • Werken bij een Top Employer 2023

SOLLICITEREN

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Afstudeerstage Corporate Responsibility & Communicatie

Culemborg
Parttime
Afstudeerstage Corporate Responsibility & Communicatie

Afstudeerstage Quality Assurance - Datamanagement

Culemborg
Fulltime
Afstudeerstage Quality Assurance - Datamanagement

Afstudeerstage Quality Assurance - Non-Food

Culemborg
Fulltime
Afstudeerstage Quality Assurance - Non-Food
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch