1. Vacature details
Huidige vacature

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Human Resources
 • Senioriteit: Stage
 • Dienstverband: Parttime
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

Jij krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen op de HR-afdeling van ALDI in Nederland. Tijdens je stage werk je mee aan operationele en tactische werkzaamheden binnen één of meer disciplines binnen de HR-afdeling. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Learning & Development (L&D), Recruitment, Health & Vitality en Payroll. Zo ben je op de ene keer bezig met het helpen ontwikkelen van een e-learning, op de andere momenten verwerk je mutaties voor de salarisadministratie, of help je mee met het werving- en selectieproces.

Tijdens je stageperiode krijg je de gelegenheid om kennis te maken met alle aspecten van het HR-vak in de praktijk. Er wordt gezorgd voor goede stagebegeleiding en er is ruimte voor eigen initiatieven en nieuwe ideeën. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om (onderzoeks)- opdrachten voor je studie uit te voeren.

Ook vinden wij de ontwikkeling van een stagiair belangrijk. Zo is er voldoende ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast luisteren wij graag naar jouw nieuwe ideeën en meningen, want je bent deel van ons team!

De HR-afdeling van ALDI bestaat uit een enthousiast en gedreven team dat zich dagelijks bezighoudt met het uitbouwen en borgen van het HR-beleid voor meer dan 10.000 medewerkers in Nederland. Het hoofdkantoor is bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf station Culemborg ben je er binnen ongeveer 15 minuten.

WIE BEN JIJ?

Ben jij een leergierige en flexibele HBO-student Human Resource Management met interesse in ALDI en retail? Durf jij je stem te laten horen en initiatief te nemen? Ben je beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week tijdens je stageperiode? Dan ben jij wie wij zoeken!

WERKEN BIJ ALDI?

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Moderne werkomstandigheden
 • Een uitdagende stageplek bij een multinational
 • Een stagevergoeding
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Wij nemen je mee in de wereld van de supermarkt en zorgen dat je met een ervaring rijker hier weggaat.
 • Stage lopen bij een Top Employer 2023!

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

HR medewerker Payroll

Culemborg
Parttime
HR medewerker Payroll

Wagenparkbeheerder

Culemborg
Parttime
Wagenparkbeheerder
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch