1. Vacature details
Huidige vacature

Manager Externe Communicatie

Samenvatting

 • Locatie: 4104 BE Culemborg
 • Werkveld: Marketing & Communicatie
 • Senioriteit: Manager
 • Dienstverband: Parttime
 • Uren per week: 32-40
Solliciteren

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

ALDI is in beweging: de organisatie met 6 regionale bedrijven/distributiecentra en zo’n 500 winkels is in de volle breedte in transformatie. Daarmee krijg je de unieke kans om een internationaal merk (opnieuw) lading te geven. Sommige ontwikkelingen en innovaties zijn niet direct zichtbaar, andere daarentegen wél. Wat dacht je van de ALDI Shop & Go, onze kassaloze winkel in het centrum van Utrecht? Wij zijn voorlopig niet klaar met transformeren, dus ook niet met verhalen maken. En daar is een belangrijke rol voor jou weggelegd.

Als Manager Externe Communicatie formuleer je de externe communicatiestrategie en ben je verantwoordelijk voor het creëren en bewaken van de gewenste reputatie van ALDI in Nederland. Je treedt op als woordvoerder en adviseert en begeleidt collega’s in geval van een publiek optreden. Je onderhoudt goede relaties met stakeholders, zowel extern als intern (ook bij onze internationale collega’s bij ALDI Nord). Samen met onze Specialist Externe Communicatie, die jij coacht in haar ontwikkeling, zet je de afdeling op de kaart. Jullie adviseren de interne afdelingen en zorgen dat Externe Communicatie positief bijdraagt aan onze omnichannel communicatiestrategie.

WIE BEN JIJ?

Allereerst een leuk persoon! Dat vinden wij belangrijk bij ALDI. Een sympathieke, ervaren adviseur, met een gezonde dosis overtuigingskracht. Je voelt je stakeholders goed aan en weet met flair en de juiste woorden dingen voor elkaar te krijgen. Je kunt goed omgaan met de dynamiek van Retail en schakelt moeiteloos tussen advisering en uitvoering. Je houdt van de (soms hectische) afwisseling die een supermarktorganisatie met zich meebrengt. Je hebt een neus voor nieuws, een goed gevoel voor maatschappelijke thema’s en bent bekend met het medialandschap.

Hier herken jij je in

 • Afgeronde HBO-/WO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van externe communicatie, bij voorkeur in Food Retail/FMCG
 • Je vindt het leuk om een collega aan te sturen
 • Ervaring in het werken met externe bureaus
 • Organisatorisch talent, interdisciplinaire manier van denken en werken
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Volgt van nature trends en ontwikkelingen in de markt
 • Goed netwerk binnen de media/journalistiek

WERKEN BIJ ALDI

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring
 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • Moderne werkomstandigheden zoals de mogelijkheid en faciliteiten om vanuit huis te werken, inclusief laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat
 • Collectieve zorgverzekering

SOLLICITEREN

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Vergelijkbare vacatures

Sr. Specialist Campaign Management

Culemborg
Parttime
Sr. Specialist Campaign Management

Stage Digital Marketing

Culemborg
Fulltime
Stage Digital Marketing

Stage Social Marketing

Culemborg
Parttime
Stage Social Marketing
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch